Повезане вести

Новак Ђоковић још ужива у Београду

Новак Ђоковић још ужива у Београду

Политика 18.10.2021
Најбољи тенисер света још није обелоданио да ли ће учествовати на турнирима у Паризу и Торину, као и у завршници Дејвис купа. Иако је до завршнице сезоне остало само још неколико недеља, то нимало не квари време које Новак… »
Ђоковић проговорио да ли се вакцинисао и да ли иде на Аустралијан опен

Ђоковић проговорио да ли се вакцинисао и да ли иде на Аустралијан опен

Нова 18.10.2021
Новак Ђоковић је поново узео рекет у руке и кренуо да се припрема пуном паром за остатак сезоне где ће учествовати на мастерсу у Паризу, Дејвис купу и завршном мастерсу у Торину, а истакао је и свој став о вакцинацији и… »
Коначно - Новак открио на којим турнирима ће играти, па се дотакао вакцинације и АО

Коначно - Новак открио на којим турнирима ће играти, па се дотакао вакцинације и АО

Спортске.нет 18.10.2021
Новак Ђоковић открио је у разговору за "Блиц" да ћемо га гледати на тениским турнирима у наредном периоду. Први тенисер света је данас тренирао у тениском центру "Новак" први пут после УС Опена. "Почео сам данас да тренирам… »
Новак открио: Планирам да играм Париз, завршни мастерс и Дејвис куп

Новак открио: Планирам да играм Париз, завршни мастерс и Дејвис куп

Моззарт спорт 18.10.2021
„Још не знам да ли ћу ићи у Мелбурн“, рекао Ђоковић. Почео је Новак Ђоковић да тренира, први пут од УС опена је данас узео рекет у руке и тиме послао поруку да је кренуо у припреме за финални део сезоне. Најбољи тенисер света је… »
Ђоковић: Играћу Париз, Торино и Дејвис куп

Ђоковић: Играћу Париз, Торино и Дејвис куп

Спортски журнал 18.10.2021
Најбољи тенисер света почео да тренира у свом клубу на 25. мају и открио план до краја 2021. Највећа тајна светског тениса последњих месец дана – да ли ће и шта играти Новак Ђоковић до краја сезоне – више то није. Најбољи… »
Нећу да откријем да ли сам се вакцинисао! Новак је бесан: Јако сам разочаран! Можда не будем играо у Аустралији...

Нећу да откријем да ли сам се вакцинисао! Новак је бесан: Јако сам разочаран! Можда не будем играо у Аустралији...

Мондо 18.10.2021
Српски тенисер Новак Ђоковић се огласио и открио планове до краја сезоне, али и за Аустралијан опен где би могао да дође до 21. гренд слема. Српски тенисер Новак Ђоковић се огласио и открио планове до краја сезоне, али и за… »

Вести дана »