Povezane vesti
Mesecima sam čekala da imamo s*ks, a onda je sve upropastio: Ošamarila ga je i ostavila jer joj je usred akcije rekao ovo…
Kurir 18.10.2021
Devojka je na TikToku podelila svoje neobično iskustvo sa novim dečkom, koje se dogodilo nakon što je nedeljama čekala da prvi put budu intimni. Naime, ona je objasnila da nisu želeli da žure, te da su se polako upoznavali, a nakon 10-15 sastanaka… »
Mesecima sam čekala da imamo seks, a onda je usred "akcije" rekao ovo: Ošamarila sam ga i odmah ostavila! (video)
Mondo 18.10.2021
Devojka podelila krajnje neobično iskustvo, koje se dogodilo nakon što je nedeljama čekala na prvi seks sa momkom. Devojka podelila krajnje neobično iskustvo, koje se dogodilo nakon što je nedeljama čekala na prvi seks sa momkom. Neko se vrlo rado upušta… »
Vesti dana »

Vučić u Kopenhagenu: Postaraćemo se da Srbija ima uredno snabdevanje naftom da građani pristojno žive
Euronews pre 24 minutajoš 13 povezanih

Crno-beli na domaćem terenu merkaju prvu pobedu u evroligi: Evo gde možete pratiti prenos meča Partizan - Olimpija Milano
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 14 minutajoš 8 povezanih

U sudaru aviona na aerodromu La Gvardija u Njujorku povređena stjuardesa
Euronews pre 44 minutajoš 8 povezanih