Povezane vesti
Mesecima sam čekala da imamo s*ks, a onda je sve upropastio: Ošamarila ga je i ostavila jer joj je usred akcije rekao ovo…
Kurir 18.10.2021
Devojka je na TikToku podelila svoje neobično iskustvo sa novim dečkom, koje se dogodilo nakon što je nedeljama čekala da prvi put budu intimni. Naime, ona je objasnila da nisu želeli da žure, te da su se polako upoznavali, a nakon 10-15 sastanaka… »
Mesecima sam čekala da imamo seks, a onda je usred "akcije" rekao ovo: Ošamarila sam ga i odmah ostavila! (video)
Mondo 18.10.2021
Devojka podelila krajnje neobično iskustvo, koje se dogodilo nakon što je nedeljama čekala na prvi seks sa momkom. Devojka podelila krajnje neobično iskustvo, koje se dogodilo nakon što je nedeljama čekala na prvi seks sa momkom. Neko se vrlo rado upušta… »
Vesti dana »
Ovo je napadač koji je otvorio vatru naTrampovoj večeri! Predsednik SAD objavio fotografiju, policija otkrila šokantne detalje
Večernje novosti pre 2 minutajoš 30 povezanih
VIDEO Nova pobeda Minesote: Denver pred ispadanjem, Jokić isključen na kraju utakmice
Radio 021 pre 27 minutajoš 32 povezane
Četrdeset godina od Černobiljske katastrofe: Da li se svet ponovo okreće ka nuklearnoj energiji?
Insajder pre 7 minutajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za 26. april: Sunčano i vetrovito, ponegde slab prizemni mraz
Mondo pre 3 satajoš 5 povezanih