Povezane vesti
Ministarstvo: Srbija ima dovoljno energenata, bez obzira na svetsku krizu
Nova 19.10.2021
Tržište energentima u Srbiji je takođe je u ovom trenutku stabilno i zemlja će, u uslovima poremećaja koji postoje na globalnom tržištu, biti energetski bezbedna, sa stabilnim snabdevanjem energijom i energentima, i privrede i domaćinstava… »
Srbija pokreće krizni plan za snabdevanje gasom
Slobodna Evropa 19.10.2021
Srbija će pokrenuti krizni plan radi obezbeđenja sigurnosti snabdevanja prirodnim gasom, odlučeno je na sastanku Radne grupe Vlade Srbije za praćenje sigurnosti snabdevanja energijom i energentima. Kako je saopštilo Ministarstvo rudarstva i… »
Ministarstvo: Uprkos evropskoj krizi, obezbeđeno dovoljno energenata za Srbiju
N1 Info 19.10.2021
Energetska situacija u Srbiji je stabilna, uprkos krizi na energetskim tržištima u Evropi, saopšteno je danas iz Ministarstva rudarstva i energetike. Tržište energentima u Srbiji je takođe je u ovom trenutku stabilno i zemlja će, u uslovima… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 10 minutajoš 1 povezana