Povezane vesti
"Hteli su kao bebu da me bace u vatru": Milan sa Rudnika preživeo golgotu, a posle jedne njegove odluke sve se promenilo
Mondo 19.10.2021
Životna priča Milana Despotovića i njegova nesalomiva volja, naterala je mnoge da se ozbiljno zamisle. Životna priča Milana Despotovića i njegova nesalomiva volja, naterala je mnoge da se ozbiljno zamisle. Neverovatni duh 81-godišnjeg Rudničanina… »
Neverovatna životna priča Milana sa Rudnika: sa šest godina pobegao od kuće i zakačio se za voz, samo ga čudo spasilo
Glas Zapadne Srbije 19.10.2021
Rudnik - Neverovatni duh 81-godišnjeg Rudničanina, Milana Despotovića Badže, svakog ko mu je u blizini vraća na pitanje - šta bih ja mogao da dodam svom životu kako bih se osećao spokojno i jako? Potom odmah daje i odgovor - veliku snagu volje… »
Vesti dana »

Rhmz objavio, stižu nam tropske vreline, pali se i meteo alarm zbog visokih temperatura! Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 14 minutajoš 8 povezanih

Gore društvene mreže - oglasio se Kilijan Mbape: Najbolji strelac u istoriji PSŽ imao je šta da poruči prvaku Lige šampiona
Kurir pre 34 minutajoš 11 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Konačna borba za finale ABA lige - Partizan dočekuje Dubai, Budućnost želi podvig protiv Zvezde
RTS pre 9 minutajoš 5 povezanih