Povezane vesti
Korona presek: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji
Večernje novosti 19.10.2021
Foto: V.N. Bitku sa koronom izgubilo je 57 pacijenata. Ukupno je testirano 25.339 osoba. Na respiratorima u bolnicama se nalazi 274 pacijenata. Sednica Kriznog štaba zakazana je za sutra u 11 časova. Kako je ranije najavljivano, jedna od tema te sednice… »
Nova.rs saznaje: Krizni štab zaseda sutra
Nova 19.10.2021
Krizni štab zaseda sutra u 11 sati, saznaje Nova.rs u Vladi Srbije. Kako je ranije najavljivano, jedna od tema te sednice trebalo bi da bude i mogućnost uvođenja Kovid propusnica. „Mi nismo odustali od kovid propusnica“, poručila je nedavno premijerka… »
Sednica Kriznog štaba zakazana za sutra u 11h!
Blic 19.10.2021
Krizni štab zaseda sutra u 11 sati, potvrđeno je za " Telegraf". Kako je ranije najavljivano, jedna od tema te sednice trebalo bi da bude i mogućnost uvođenja Kovid propusnica. „Mi nismo odustali od kovid propusnica“, rekla je nedavno premijerka Srbije… »
Sutra zaseda krizni štab: Jedna od tema biće kovid propusnice
Kurir 19.10.2021
Nova sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa zakazana je za sutra u 11 sati. Kako je ranije najavljivano, jedna od tema te sednice trebalo bi da bude i mogućnost uvođenja kovid propusnica. - Mi nismo odustali od kovid propusnica - poručila je… »
Vesti dana »
(BLOG) Ledeni dan u Srbiji: Bez struje u Lučanima, Sjenici, Arilju, počela da stiže struja u Ivanjicu
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih
Aktivisti: U Iranu tokom demonstracija poginulo najmanje 538, pritvoreno više od 10.670 osoba
Serbian News Media pre 18 minutajoš 33 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, evakuisano 37 osoba, u Ivanjici bez struje još 900 potrošača
RTV pre 1 satjoš 57 povezanih