Povezane vesti
Korona presek: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji
Večernje novosti 19.10.2021
Foto: V.N. Bitku sa koronom izgubilo je 57 pacijenata. Ukupno je testirano 25.339 osoba. Na respiratorima u bolnicama se nalazi 274 pacijenata. Sednica Kriznog štaba zakazana je za sutra u 11 časova. Kako je ranije najavljivano, jedna od tema te sednice… »
Nova.rs saznaje: Krizni štab zaseda sutra
Nova 19.10.2021
Krizni štab zaseda sutra u 11 sati, saznaje Nova.rs u Vladi Srbije. Kako je ranije najavljivano, jedna od tema te sednice trebalo bi da bude i mogućnost uvođenja Kovid propusnica. „Mi nismo odustali od kovid propusnica“, poručila je nedavno premijerka… »
Sednica Kriznog štaba zakazana za sutra u 11h!
Blic 19.10.2021
Krizni štab zaseda sutra u 11 sati, potvrđeno je za " Telegraf". Kako je ranije najavljivano, jedna od tema te sednice trebalo bi da bude i mogućnost uvođenja Kovid propusnica. „Mi nismo odustali od kovid propusnica“, rekla je nedavno premijerka Srbije… »
Sutra zaseda krizni štab: Jedna od tema biće kovid propusnice
Kurir 19.10.2021
Nova sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa zakazana je za sutra u 11 sati. Kako je ranije najavljivano, jedna od tema te sednice trebalo bi da bude i mogućnost uvođenja kovid propusnica. - Mi nismo odustali od kovid propusnica - poručila je… »
Vesti dana »

Uživo ukrajina izvršila udar u samo srce Rusije Ima mrtvih u strahovitoj eksploziji koja je potresla Saratovsku oblast (foto/video)
Alo pre 44 minutajoš 19 povezanih

Pre samita Tramp-Putin, Evropljani pozvali na pritisak na Moskvu
Radio sto plus pre 19 minutajoš 10 povezanih

Očekuje se pojačan saobraćaj ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji, ali i od Bugarske
Radio 021 pre 29 minutajoš 5 povezanih

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 5 satijoš 4 povezane