Повезане вести
Корона пресек: Најновији подаци о епидемиолошкој ситуацији у Србији
Вечерње новости 19.10.2021
Фото: В.Н. Битку са короном изгубило је 57 пацијената. Укупно је тестирано 25.339 особа. На респираторима у болницама се налази 274 пацијената. Седница Кризног штаба заказана је за сутра у 11 часова. Како је раније најављивано… »
Нова.рс сазнаје: Кризни штаб заседа сутра
Нова 19.10.2021
Кризни штаб заседа сутра у 11 сати, сазнаје Нова.рс у Влади Србије. Како је раније најављивано, једна од тема те седнице требало би да буде и могућност увођења Ковид пропусница. „Ми нисмо одустали од ковид пропусница“, поручила… »
Седница Кризног штаба заказана за сутра у 11х!
Блиц 19.10.2021
Кризни штаб заседа сутра у 11 сати, потврђено је за " Телеграф". Како је раније најављивано, једна од тема те седнице требало би да буде и могућност увођења Ковид пропусница. „Ми нисмо одустали од ковид пропусница“, рекла је… »
Сутра заседа кризни штаб: Једна од тема биће ковид пропуснице
Курир 19.10.2021
Нова седница Кризног штаба за борбу против корона вируса заказана је за сутра у 11 сати. Како је раније најављивано, једна од тема те седнице требало би да буде и могућност увођења ковид пропусница. - Ми нисмо одустали од ковид… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Бета пре 15 минутајош 54 повезане
Преминула жена (79) тешко повређена у удесу на Матејевачком путу
Нишке вести пре 1 сатјош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
Ово је тим Звезде за Штурм: спремила нови бисер да покаже Европи, млађи је од Костова
Мондо пре 34 минутајош 71 повезана