Повезане вести

Због короне сам радио на грађевини! Финалиста зг се не стиди посла - Спавао сам код другара и помагао му

Због короне сам радио на грађевини! Финалиста зг се не стиди посла - Спавао сам код другара и помагао му

Мондо 19.10.2021
Певач није желео ништа да препушта случају. Певач није желео ништа да препушта случају. Певач и учесник Фарме 5 Слободан Ђурковић због пандемије корона вируса као и све његове колеге једно време није могао да наступа, али он… »
Слоба ђурковић не стиди се посла: Због короне сам радио на грађевини! Ево где је засукао рукаве и шта поручује колегама!

Слоба ђурковић не стиди се посла: Због короне сам радио на грађевини! Ево где је засукао рукаве и шта поручује колегама!

Курир 19.10.2021
Слободана Ђурковића тешко је погодила пандемија коронавируса, када он и његове колеге нису могле да наступају годину дана. Ипак, за разлику од многих, он није био један од оних који су седели и кукали над својом судбином… »
Певач због короне радио на грађевини у Немачкој Живео у луксузу, а онда се све преокренуло: "Не стидим се тога!"

Певач због короне радио на грађевини у Немачкој Живео у луксузу, а онда се све преокренуло: "Не стидим се тога!"

Блиц 19.10.2021
Звезда "Гранда", певач Слободан Ђурковић не крије да му је претходни период током пандемије корона вируса тешко пао, али и да није био један од оних који су седели и "кукали над својом судбином". - Нисам ништа хтео да препуштам… »

Вести дана »