Povezane vesti
Zbog korone sam radio na građevini! Finalista zg se ne stidi posla - Spavao sam kod drugara i pomagao mu
Mondo 19.10.2021
Pevač nije želeo ništa da prepušta slučaju. Pevač nije želeo ništa da prepušta slučaju. Pevač i učesnik Farme 5 Slobodan Đurković zbog pandemije korona virusa kao i sve njegove kolege jedno vreme nije mogao da nastupa, ali on nije želeo da sedi skršetnih… »
Sloba đurković ne stidi se posla: Zbog korone sam radio na građevini! Evo gde je zasukao rukave i šta poručuje kolegama!
Kurir 19.10.2021
Slobodana Đurkovića teško je pogodila pandemija koronavirusa, kada on i njegove kolege nisu mogle da nastupaju godinu dana. Ipak, za razliku od mnogih, on nije bio jedan od onih koji su sedeli i kukali nad svojom sudbinom. Finalista "Zvezda Granda" i… »
Pevač zbog korone radio na građevini u Nemačkoj Živeo u luksuzu, a onda se sve preokrenulo: "Ne stidim se toga!"
Blic 19.10.2021
Zvezda "Granda", pevač Slobodan Đurković ne krije da mu je prethodni period tokom pandemije korona virusa teško pao, ali i da nije bio jedan od onih koji su sedeli i "kukali nad svojom sudbinom". - Nisam ništa hteo da prepuštam slučaju. Video sam koliko… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici objavili plan blokada puteva u Srbiji za danas
Radio sto plus pre 4 satijoš 16 povezanih
BLOG UŽIVO Zlatku Kokanoviću sud odredio pritvor od 30 dana, razlog "uznemirenje javnosti": Poljoprivrednici blokiraju puteve, 17 lokacija u blokadi od 24 sata
Nova pre 44 minutajoš 16 povezanih
Novi iranski napadi širom Bliskog istoka, Kuvajt greškom oborio tri američka aviona
BBC News pre 24 minutajoš 54 povezane
Netanjahu obišao mesto napada u Beit Šemešu, gde je poginulo devet osoba
NIN pre 4 minutajoš 26 povezanih