Повезане вести

„Сачекуша“ за Џонија: Деп одушевљено грлио фанове у Београду ВИДЕО

„Сачекуша“ за Џонија: Деп одушевљено грлио фанове у Београду ВИДЕО

Нова 19.10.2021
Након што је данас у поподневним часовима био на пријему код председника Александра Вучића, глумац Џони Деп вечерас присуствује и свечаној манифестацији у згради "Геозавода". У „Геозаводу“, Деп је својим присуством увеличао… »
Џони Деп стигао на СВЕЧАНУ ВЕЧЕРУ! Биковић дочекао холивудску звезду!

Џони Деп стигао на СВЕЧАНУ ВЕЧЕРУ! Биковић дочекао холивудску звезду!

Свет & Скандал 19.10.2021
Холивудски глумац Џони Деп стигао је данас у Београд, а одмах по слетању на београдски аеродром се састао са председником Србије Александром Вучићем. Ова посета је уприличена поводом представљања првог анимираног серијала… »
Џони Деп: Одушевљен сам креативношћу људи из Србије

Џони Деп: Одушевљен сам креативношћу људи из Србије

Н1 Инфо 19.10.2021
Уживао сам радећи на пројекту Пуффинс Импоссибле и надам се да ће поновити успех серијала Пафинс из којег проистиче, невероватно је колико је добар посао урађен за само годину дана, изјавио је у Београду амерички глумац Џони Деп… »
Вучић са Депом: Добро дошао и хвала!

Вучић са Депом: Добро дошао и хвала!

РТС 19.10.2021
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са холивудском звездом Џонијем Депом, коме је пожелео добродошлицу и захвалио му на свему што чини за промоцију Србије. Џони Деп и представници студија „Јерволино“ (Иерволино… »
(Видео) Врисци у центру Београда због џонија депа: Ево шта је славни глумац радио, а придружио му се и Биковић

(Видео) Врисци у центру Београда због џонија депа: Ево шта је славни глумац радио, а придружио му се и Биковић

Блиц 19.10.2021
Славни глумац Џони Деп данас је дошао у Београд, због чега је у нашем главном граду настала права пометња. Фанови су пратили сваки његов корак, а одушевљење нису крили када су испред Председништва успели и да му приђу… »
Одликовање Џонију Депу 15. фебруара за поштовање Србије (ВИДЕО)

Одликовање Џонију Депу 15. фебруара за поштовање Србије (ВИДЕО)

РТВ 19.10.2021
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић најавио је данас да ће на Дан државности Србије, 15. фебруара, одликовати глумца Џонија Депа у знак захвалности за поштовање које указује Србији, као и због бројних пројеката који у нашој… »
Вучић са Депом: Добро дошли у Србију

Вучић са Депом: Добро дошли у Србију

Н1 Инфо 19.10.2021
Холивудски глумац Џони Деп слетео је у Београд око 14.30 сати, а с аеродрома се право упутио у председништво на пријем код Александра Вучића, преноси Нова.рс. Председник Александар Вучић објавио је да је почаствован доласком у… »
Вучић од Џонија Депа добио „тихог врапца“: Почаствован сам ФОТО

Вучић од Џонија Депа добио „тихог врапца“: Почаствован сам ФОТО

Нова 19.10.2021
Председник Србије Александар Вучић објавио је данас да је почаствован доласком у Србију холивудског глумца Џонија Депа, од којег је добио на поклон фигуру птице у оделу пирата, што је асоцијација на његову улогу Џека Спероа у… »
Холивудски глумац се расположен и насмејан фотографисао са фановима, а друштво му прави Милош Биковић!

Холивудски глумац се расположен и насмејан фотографисао са фановима, а друштво му прави Милош Биковић!

Вести онлине 19.10.2021
Џони Деп након свечаног пријема у Председништву изашао је из зграде да се фотограше са фановима. Популарни холивудски глумац све време био је расположен и сликао се са обожаватељиима, па делио аутограме, а Милош Биковић “чувао… »
„Могу да умрем сада“: Фанови у хистерији због Џонија Депа испред Председништва

„Могу да умрем сада“: Фанови у хистерији због Џонија Депа испред Председништва

Нова 19.10.2021
Џони Деп слетео је у Београд око 14:20 часова. Холивудски глумац је снимљен испред зграде Председништва видно расположен, где је и махнуо фановима који су узбуђено вриштали чим су га угледали. Како се може вдети на снимцима… »
Џони Деп на пријему код Вучића: Стигао са закашњењем, али насмејан ВИДЕО

Џони Деп на пријему код Вучића: Стигао са закашњењем, али насмејан ВИДЕО

Нова 19.10.2021
Холивудски глумац Џони Деп слетео је у Београд око 14.30 сати, а с аеродрома се право упутио у председништво на пријем код Александра Вучића. Вучић је на Инстаграму објавио снимак с Џонијем Депом уз кратак опис: А пост схаред… »
(Видео) Фанови вриште, џони Деп стигао у председништво: Први сусрет са председником у друштву Милоша Биковића

(Видео) Фанови вриште, џони Деп стигао у председништво: Први сусрет са председником у друштву Милоша Биковића

Блиц 19.10.2021
Џони Деп слетео је у Београд око 14:20 часова. Холивудски глумац је снимљен испред зграде Председништва видно расположен, где је и махнуо фановима који су узбуђено вриштали чим су га угледали. Глумац је на себи имао тамноплаво… »
Вучић се нашалио на свој рачун: "Жене у кабинету дотерале су се као никада до сада, а ја сам сигуран да је то само због мене…

Вучић се нашалио на свој рачун: "Жене у кабинету дотерале су се као никада до сада, а ја сам сигуран да је то само због мене…

Блиц 19.10.2021
Џони Деп слетео је у Београд око 14:20 часова. Холивудски глумац је након свог доласка у Србију отишао на састанак са председником, Александром Вучићем, у згради Председништва. Вучић је након сусрета са Депом поделио своје… »
Џонија Депа спопадају људи испред зграде Председништва (ФОТО)

Џонија Депа спопадају људи испред зграде Председништва (ФОТО)

Нова 19.10.2021
Џони Деп слетео је у Београд око 14:20 часова. Холивудски глумац је снимљен испред зграде Председништва видно расположен, где је и махнуо фановима који су узбуђено вриштали чим су га угледали. Како се може видети на… »
Џони Деп у Београду: Холивудски глумац на састанку са Вучићем, друштво му прави Биковић

Џони Деп у Београду: Холивудски глумац на састанку са Вучићем, друштво му прави Биковић

Вечерње новости 19.10.2021
Фото: АП Пхото/Јоел Риан Иначе, Деп је приватним летом из Рима стигао у Београд у пратњи свог тима, а овде ће се задржати само један дан. Председник Србије Александар Вучић угостиће холивудског глумца, али ће и вечерас… »
Џони Деп коначно слетео у Београд

Џони Деп коначно слетео у Београд

Нова 19.10.2021
Холивудски глумац Џони Деп наводно је стигао у Београд у 14:32 часова, приватним авионом, наводи "Телеграф". Како наводи поменути медиј, он је кренуо приватним авионом из Рима, где је боравио због Филмског фестивала. Првобитан… »

Вести дана »