Povezane vesti
Novak prvi put potvrdio: Igraću za Srbiju u Dejvis kupu
Nova 19.10.2021
Novak Đoković se nalazi u Beogradu, počeo je da trenira, ne zna da li će na Australijan open, ali zna da će igrati za Srbiju. Najbolji teniser sveta nije trenirao od US Opena i poraza u finalu Danila Medvedeva, posvetio se porodici i prijateljima… »
Novak konačno otkrio koliko će turnira odigrati do kraja sezone
Vesti online 19.10.2021
Novak Đoković je odlučio da prekine nagađanja oko svog povratka na teren. Podsetimo, posle poraza u finalu US opena, nije uzimao reket u ruke, ali jeste trenirao fizičku pripremu. Od tada je u Beogradu i vreme provodi sa familijom i u svom teniskom… »
Đoković o vakcinaciji i igranju u Melburnu: "Šta god da im odgovorim „Jesam, nisam, možda, ne znam, razmišljam!” oni…
Večernje novosti 18.10.2021
Foto: AP Novak je pre dva dana viđen kako sa porodicom vozi bicikl na obali Save, a u ponedeljak je sparingovao sa Olgom Danilović. - Počeo sam danas da treniram. Prošlo je dosta vremena od kada sam poslednji put trenirao sa reketom. Doduše, trenirao… »
Vesti dana »
Danas poslednjeg radnog dana u sedmici kiša, vetar, sneg i osetno hladnije
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 18 povezanih
Novi Sad zastao i danas: Većinom mirno, kod Futoške manji incident (FOTO I VIDEO)
Moj Novi Sad pre 10 minutajoš 18 povezanih
Viši sud u Novom Sadu ponovo odbio da odredi pritvor Goranu Vesiću
Slobodna Evropa pre 34 minutajoš 21 povezana
BLOG Kataklizma u Los Anđelesu: Ovde kao da je pala atomska bomba, nema kraja požarima, vojska izlazi na ulice
Nova pre 6 minutajoš 22 povezane