Povezane vesti

FBI pretresao nekretnine u Vašingtonu i Njujorku povezane sa Olegom Deripaskom

Glas Amerike 19.10.2021
VAŠINGTON — Agenti Federalnog istražnog biroa (FBI) izvršili su pretres jedne vašingtonske rezidencije povezane sa ruskim oligarhom Olegom Deripaskom. Agencija Rojters javila je da je pred kućom u jednoj od najbogatijih četvrti Vašingtona bio… »

FBI pretražuje kuće povezane sa ruskim oligarhom Olegom Deripaskom

RTS 19.10.2021
Agenti Federalnog istražnog biroa pretražili su kuće ruskog oligarha Olega Deripaske u Vašingtonu, napisao je reporter Si-En-Bi-Sija pozivajući se na portparola američke agencije. Portparolka ruskog milijardera navela je da je FBI pretražio i kuću… »

FBI pretresa i kuće rođaka Olega Deripaske

Nova 19.10.2021
Američki Federalni istražni biro (FBI) obavio je danas pretres u kućama koje pripadaju rođacima ruskog milijardera Olega Deripaske u Vašingtonu i Njujorku, potvrdila je portparolka ruskog biznismena za TAS S. Prema njenim rečima, Deripaska nije… »

Agenti FBI u vili ruskog oligarha u Vašingtonu

Novi magazin 19.10.2021
Agenti američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) danas su uz sudsko odobrenje došli u vašingtonsku vilu ruskog oligarha Olega Deripaske, bliskog saradnika predsednika Rusije Vladimira Putina. Agencija FBI je saopštila da su njeni agenti izveli… »

TASS: FBI pretresa i kuće rođaka Olega Deripaske

RTV 19.10.2021
VAŠINGTON - Američki Federalni istražni biro (FBI) obavio je danas pretres u kućama koje pripadaju rođacima ruskog milijardera Olega Deripaske u Vašingtonu i Njujorku, potvrdila je portparolka ruskog biznismena za TASS. Prema njenim rečima… »

FBI protiv ruskog milijardera

Vesti online 19.10.2021
Američki Federalni istražni biro preduzeo je “aktivnosti sprovođenja zakona” u kući ruskog miijardera Olega Deripaske u Vašingtonu, potvrdila je služba za komunikacije FBI, prenosi Rojters pozivajući se na izveštaj NBC Njuza. Navodi se da… »

TASS: FBI pretresa i kuće rođaka Olega Deripaske

Dnevnik 19.10.2021
VAŠINGTON: Američki Federalni istražni biro (FBI) obavio je danas pretres u kućama koje pripadaju rođacima ruskog milijardera Olega Deripaske u Vašingtonu i Njujorku, potvrdila je portparolka ruskog biznismena za TASS. Prema njenim rečima… »

FBI pretresa kuću ruskog oligarha Deripaske u Washingtonu

Slobodna Evropa 19.10.2021
Agenti Federalnog istražnog biroa (FBI) "provode aktivnosti koje je odobrio sud" u kući ruskog oligarha Olega Deripaske u Washingtonu, koji se nalazi na crnoj listi Sjedinjenih Država, izvijestile su novinske agencije 19. oktobra pozivajući se na… »

FBI u vašingtonskoj vili ruskog oligarha Olega Deripaske

N1 Info 19.10.2021
Agenti američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) su uz sudsko odobrenje došli u vašingtonsku vilu ruskog oligarha Olega Deripaske, bliskog saradnika predsednika Rusije Vladimira Putina. Agencija FBI je saopštila da su njeni agenti izveli… »

FBI upao u kuću Putinovog saveznika Deripaske u Vašingtonu VIDEO

Nova 19.10.2021
Američki Federalni istražni biro preduzeo je "aktivnosti sprovođenja zakona" u kući ruskog miijardera Olega Deripaske u Vašingtonu, potvrdila je služba za komunikacije FBI, prenosi CNN. Navodi se da konkretan razlog upada agenata FBI u kuću… »

FBI ispred kuće Putinovog čoveka

B92 19.10.2021
Agenti Federalnog istražnog biroa okružili su kuću ruskog oligarha Olega Deripaske. To je napisao reporter Si-En-Bi-Sija pozivajući se na portparola američke agencije. Tom Vinter, reporter Si-En-Bi-Sija naveo je na Tviteru da se federalni agenti… »

FBI upao u kuću putinovog tajkuna: Njegovo bogatstvo se procenjuje na više od pet milijardi dolara, a evo zašto je poznat i…

Blic 19.10.2021
Američki Federalni istražni biro (FBI) upao je danas u kuću ruskog milijardera Olega Deripaske u Vašingtonu, potvrdila je služba za komunikacije FBI, odnosno preuzeo "aktivnosti sprovođenja zakona", napisao je reporter "NBS njuza" Tom Vinter na… »

FBI udario na putinovog oligarha: Agenti upali u kuću Olega Deripaske u Vašingtonu! Video

Kurir 19.10.2021
FBI je upao u palatu u Vašingtonu, koja pripada ruskom oligarhu Olegu Deripaski, potvrdila je agencija u utorak. Milijarder Deripaska poznat je po svojim vezama s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, kao i po prethodnim poslovnim odnosima s bivšim… »

FBI upao u kuću ruskog milijardera: Oleg Deripaska blisko povezan sa Putinom - optužen za prisluškivanje i reketiranje!

Mondo 19.10.2021
Deripaska je optužen da je "ugrozio živote poslovnih konkurenata, nezakonito prisluškivao vladinog zvaničnika i učestvovao u iznuđivanju i reketiranju". Deripaska je optužen da je "ugrozio živote poslovnih konkurenata, nezakonito prisluškivao… »

FBI upao u kuću olega Deripaske: Specijalni agenti preplavili imanje ruskog milijardera

Večernje novosti 19.10.2021
Foto: Jutjub/CNBC International TV Navodi se da konkretan razlog upada agenata FBI u kuću Deripaske još nije poznat, a portparol Biroa nije izneo detalje. Reporter NBC je izvestio da se federalni agenti trenutno nalaze oko imanja i da nikome ne… »

Vesti dana »