Povezane vesti
Momčilo Trajković: Od kada sam napisao otvoreno pismo Vučiću, ja sam „na merama“
N1 Info 19.10.2021
Nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Srpskog nacionalnog foruma Momčilo Trajković izjavio je u Danu uživo da je već tri godine "na merama", od kada je uputio otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kom je naveo da predsednik… »
Trajković: Od kad sam napisao otvoreno pismo Vučiću pretresaju me i kontrolišu
Nova 19.10.2021
Nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Srpskog nacionalnog foruma Momčilo Trajković izjavio je u Danu uživo da je već tri godine "na merama", od kada je uputio otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kom je naveo da predsednik… »
Vesti dana »
Protest zbog incidenta kod Pravnog fakulteta u Beogradu, povređeni penzioner stabilno
BBC News pre 35 minutajoš 29 povezanih
Pogledajte snimak hapšenja zbog nestanka Kekinog čoveka: Policija dobila poziv od žene, otkrila samo ovaj detalj, nakon toga usledila drama (video)
Kurir pre 9 minutajoš 69 povezanih
Bogoljub Karić o kupovini NIS-a za BBC: 'Želimo da sačuvamo naša dobra'
BBC News pre 3 satajoš 39 povezanih
Direktor firme „Frigo Paun“ za Insajder: Hepatitis A potvrđen u miksu voća, inspekcijske kontrole u Srbiji već počele
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije u utorak nastavljaju raspravu o amandmanima na izmene izbornih zakona
Beta pre 45 minutajoš 32 povezane