Povezane vesti

Drama u Banjaluci Bombe pronađene u kontejneru

Alo 20.10.2021
U banjalučkom naselju Borik oko 20 časova pronađeno je više bombi u kontejneru. Kako je prijavljeno, bombe su ostavljene u kontejneru u Ulici Relje Krilatice. Danijela Mučibabić, portparolka Policijske uprave Banjaluka, navela je da je policija… »

Pripadnici Civilne zaštite na terenu: Još uvek nisu uklonjene bombe u banjalučkom naselju

Blic 20.10.2021
Još uvek nisu uklonjene bombe koje su sinoć pronađene u Ulici Relje Krilatice u banjalučkom naselju Borik. Reporter Srpskainfo sa lica mesta javlja da su stigli pripadnici Civilne zaštite koji bi trebali ukloniti bombe iz kontejnera za smeće… »

"Tamo često i deca bacaju smeće": Stanari banjalučkog naselja zabrinuti nakon što su u kontejneru ostavljene bombe (foto…

Blic 19.10.2021
Stanari Ulice Relje Krilatice u banjalučkom naselju Borik ispričali su za Srpskainfo da su zabrinuti nakon što su ispred njihove zgrade ostavljene bombe. Jedan od stanara je rekao da je čuo da se radi o više bombi i da se kontejner nalazi ispred… »

Policija na nogama: U banjalučkom naselju u kontejneru pronađeno više bombi

Blic 19.10.2021
U banjalučkom naselju Borik večeras je u kontejneru pronađeno više bombi, potvrđeno je za Srpskainfo. Policiji je prijavljeno da su bombe ostavljene u kontejneru u Ulici Relje Krilatice, piše Srpskainfo. Portparol Policijske uprave Banjaluka… »

Drama u Banjaluci: Policija na nogama, pronađene bombe!

Večernje novosti 19.10.2021
Foto: D.Pozderović Policiji je prijavljeno da su bombe ostavljene u kontejneru u Ulici Relje Krilatice, piše Srpskainfo. Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je za Srpskainfa da je policija obezbedila lice mesta i da će na… »

Vesti dana »