Povezane vesti

Završena sednica Kriznog štaba: Doneta odluka o kovid propusnicama

Telegraf 20.10.2021
Brnabić je istakla da se u ovom trenutku traži modalitet za uvođenje kovid propusnica na način da ne bude moguća zloupotreba i falsifikovanje. Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa održana je danas, a na njoj je doneta odluka o… »

"Kovid propusnice su samo početak, nećemo tu stati"

B92 20.10.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je da je uvođenje kovid propusnica samo početak i priprema javnog mnjenja za druge mere. On je pojasnio da će one biti potrebne posle 22 sata u restoranima i kafićima, zato što se ljudi upravo u tom periodu… »

Tiodorović: Kovid propusnice su samo najava oštrijih mera, nećemo stati

Nova 20.10.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da je protivepidemiološka mera sa kovid propusnicama samo najava oštrijih mera koje će uslediti i da se na njima "neće stati". Kako je on rekao za RTS, kovid propusnice su uvedene od 22 sata, jer je u… »

Krizni štab danas i o kovid propusnicama

Politika 20.10.2021
Danas u 11 sati biće održana sednica Kriznog štaba. Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je ranije da će u toku ove nedelje biti održana sednica tog tela na kome bi trebalo da se razmotri da li je potrebno bilo šta dodatno da se uradi, prenosi… »

Premijerka Brnabić posle sednice Kriznog štaba Nakon 22 sata ne možete biti u zatvorenom prostoru

Alo 20.10.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa je završena. Kako se saznaje na sednici Kriznog štaba doneta je odluka o uvođenju kovid propusnica Alo/E.N. 11:31 Alo.rs 18:09 Alo! 10:24 Alo.rs 00:24 Medicinski deo Kriznog štaba predložio je… »

Sednica kriznog štaba: Detaljno o kovid propusnicama

Večernje novosti 20.10.2021
Foto: I. Kovačić Na sednici je odlučeno da se uvedu kovid propusnice, saznaju "Novosti". Medijima se obraća predsednica Vlade Ana Brnabić i kaže da je epidemiološka situacija katastrofalna. - Neka se uključi i nuklearna inspekcija ako je potrebno… »

Sednica Kriznog štaba počela u 11 sati

IndeksOnline 20.10.2021
BEOGRAD – Danas od 11 sati počela je sednica Kriznog štaba na kojoj će biti razmatrana aktuelna epidemiološka situacija u zemlji. Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je ranije da će u toku ove nedelje biti održana sednica tog tela na kome bi… »

Počeo Krizni štab, stižu li nam konačno kovid-propusnice

Nova 20.10.2021
Krizni štab koji je bio zakazan za 11 sati upravo je počeo. Prema ranijim najavama tema je i eventualno uvođenje kovid propusnica, ali i "pomerenje" treće doze vakcine protiv koronavirusa sa šest meseci od druge doze na pet meseci. Šta treba da… »

Počela sednica Kriznog štaba: Hoće li biti novih mera i kovid propusnica? Danas se donosi odluka

Mondo 20.10.2021
Na ovoj sednici bi, za razliku od prethodnih, Krizni štab mogao doneti konkretne restriktvnije mere. Na ovoj sednici bi, za razliku od prethodnih, Krizni štab mogao doneti konkretne restriktvnije mere. Nova sednica Kriznog štaba počela je danas u 11… »

Počela sednica Kriznog štaba: Čeka se odluka o kovid propusnicama!

Srbija danas 20.10.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa održava se danas. Premijerka Ana Brnabić je ranije izjavila da se u ovom trenutku traži modalitet za uvođenje kovid propusnica na način da ne bude moguća zloupotreba i falsifikovanje. Poslednji… »

Danas nova sednica Kriznog štaba: Moguće uvođenje kovid propusnica?

Zoom UE 20.10.2021
BEOGRAD – Danas u 11 časova biće održana sednica Kriznog štaba.Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je ranije da će u toku ove nedelje biti održana sednica tog tela na kome bi trebalo da se razmotri da li je potrebno bilo šta dodatno da se… »

Krizni štab zaseda danas: Da li će pooštriti mere i da li uvode kovid propusnice?

iKragujevac 20.10.2021
Danas u 11 sati biće održana sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa. Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je ranije da će u toku ove nedelje biti održana sednica tog tela na kome bi trebalo da se razmotri da li je potrebno bilo šta… »

Dr Duška Ignjatović uoči Kriznog štaba: Mišović prepun od podruma od krova, svakog dana imamo pun autobus mrtvih…

Kurir 20.10.2021
Prošle godine smo se svi pribojavali italijanskog scenarija, sada bih da se ugledamo na sadašnji njihov scenario: preko 80 odsto vakcinisanih, uvedene kovid propusnice, kaže doktorka. BEOGRAD - Načelnica anesteziologije u KBC "Dr Dragiša Mišović"… »

Danas u 11 sati zaseda Krizni štab

Dnevnik 20.10.2021
BEOGRAD: Danas u 11 sati biće održana sednica Kriznog štaba. Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je ranije da će u toku ove nedelje biti održana sednica tog tela na kome bi trebalo da se razmotri da li je potrebno bilo šta dodatno da se uradi… »

Danas zaseda Krizni štab: Kovid-propusnice glavno pitanje, za zatvaranje na 10 dana - nema saglasnosti

Prva 20.10.2021
Za zatvaranje na 10 dana svega što nije nepohodno za normalno funkcionisanje, koje traže lekari, u Kriznom štabu nema saglasnosti. Ovo telo, na sednici zakazanoj za 11 sati, danas razmatrati najverovatnije samo mogućnosti za uvođenje… »

Danas zaseda Krizni štab zbog novih mera i kovid propusnica

Nova 20.10.2021
Krizni štab zaseda danas, a prema ranijim najavama tema je i evntualno uvođenje kovid propusnica. Prošla sednica Kriznog štaba održana je 5.oktobra. Lekari su tada tražili pooštravanje mera – ograničavanje broja okupljenih u zatvorenom prostoru… »

Danas zaseda krizni štab: Pooštravanje mera sve izvesnije - pada i odluka o kovid propusnicama?

Mondo 20.10.2021
Zasedanje počinje u 11 sati. Zasedanje počinje u 11 sati. Tema je trenutna epidemiološka situacija, a kako je najavljeno na dnevnom redu su i kovid propusnice. Do sada su najavljivane nekoliko puta, ali kako je rečeno od toga se ni u jednom momentu… »

Danas zaseda krizni štab: Saznajemo: Ako se uvedu kovid propusnice, mogle bi da važe samo u jednom delu dana

Blic 20.10.2021
Krizni štab zaseda danas, tema je trenutna epidemiološka situacija, a kako je najavljeno na dnevnom redu su i kovid propusnice. Do sada su najavljivane nekoliko puta, ali kako je rečeno od toga se ni u jednom momentu nije odustalo, već se tražio… »

Vesti dana »