Povezane vesti
Marija Kulić se oglasila iz bolničke postelje: Evo kako se oseća nakon operacije: "Godinama sam pila lekove za štitnu žlezdu…
Blic 20.10.2021
Majka Miljane Kulić i rijaliti učesnica, Marija Kulić otišla je u bolnicu kako bi operisala štitnu žlezdu. Marija se nakon operacije oglasila za domaće medije: - Operacija je prošla super, ja se odlično osećam. Sve je super, hvala Bogu benignio je. Dobro… »
Marija Kulić OPERISANA! Evo kako se sada OSEĆA!
Svet & Skandal 20.10.2021
Kako je naš portal juče pisao Marija Kulića morala je u bolnicu, i njena borba sa opakom bolešću još uvek traje. Marija Kulić operisana je i njoj je uklonjena štitna žlezda. Majka Miljane Kulić već neko vreme je onkoliški pacijent, i njeno stanje je u… »
Marija Kulić na operaciji: Miljana ne zna da joj je majka u bolnici: "i bolje što ne zna, sve mi se pogoršalo zbog stresa"
Blic 20.10.2021
Marija Kulić juče je otišla u bolnicu, gde je operisala štitnu žlezdu, dok njena ćerka Miljana, koja boravi u rijalitiju "Zadruga 5", za sada ne zna ništa o tome. Sa Marijom smo razgovarali neposredno pred njen odlazak na operaciju. - Idem da izvadim… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 26 minutajoš 27 povezanih

Uživo kataklizma stigla do kalifornije! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, udaraju talasi cunamija od 15 metara, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje (video)
Blic pre 11 minutajoš 166 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 26 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih