Povezane vesti
‘Brate, nije me briga za to’: Jokić nije hteo ni da čuje pitanje, prekinuo novinara koji je ostao u šoku! (video)
Hot sport 20.10.2021
Nova sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu je počela. Ova sezona će biti posebna iz jednog razloga, a to je taj što srpski centar Nikola Jokić brani priznanje za MVP-a NBA lige. Naš Somborac je odigrao prethodnu sezonu za pamćenje, a do plej-ofa… »
Jokić: Nije me briga za MVP zvanje
N1 Info 20.10.2021
Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi u noći između srede i četvrtka odigraće prvu utakmicu u novoj sezoni u NBA karavanu. Gostovaće ekipi Finiksa, koja ih je u prošlosezonskom plej ofu eliminisala u polufinale Zapadne konferencije rezultatom 4:0. U… »
Jokić prekinuo novinara, nije hteo ni da čuje pitanje! Srbinu je dojadilo: Brate, zaista, baš me briga za to! (video)
Mondo 20.10.2021
MVP je spreman za početak nove NBA sezone, ali ne i za seriju ovakvih pitanja... MVP je spreman za početak nove NBA sezone, ali ne i za seriju ovakvih pitanja... Počela je nova NBA sezona, Nemanja Bjelica je već upisao odličan nastup, ali ova sezona… »
Vesti dana »
Incident u Kuli pred lokalne izbore: Objavljen policijski izveštaj u kom stoji da su napadnuti aktivisti SNS dok su čuvali svoje bilborde
Blic pre 19 minutajoš 21 povezana
BLOG UŽIVO Tramp izbegava termin "rat", Izrael izvršio više udara na Iran
Insajder pre 44 minutajoš 78 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 9 minutajoš 24 povezane