Повезане вести
‘Брате, није ме брига за то’: Јокић није хтео ни да чује питање, прекинуо новинара који је остао у шоку! (видео)
Хот спорт 20.10.2021
Нова сезона у најјачој кошаркашкој лиги на свету је почела. Ова сезона ће бити посебна из једног разлога, а то је тај што српски центар Никола Јокић брани признање за МВП-а НБА лиге. Наш Сомборац је одиграо претходну сезону за… »
Јокић: Није ме брига за МВП звање
Н1 Инфо 20.10.2021
Никола Јокић и његови Денвер Нагетси у ноћи између среде и четвртка одиграће прву утакмицу у новој сезони у НБА каравану. Гостоваће екипи Финикса, која их је у прошлосезонском плеј офу елиминисала у полуфинале Западне… »
Јокић прекинуо новинара, није хтео ни да чује питање! Србину је дојадило: Брате, заиста, баш ме брига за то! (видео)
Мондо 20.10.2021
МВП је спреман за почетак нове НБА сезоне, али не и за серију оваквих питања... МВП је спреман за почетак нове НБА сезоне, али не и за серију оваквих питања... Почела је нова НБА сезона, Немања Бјелица је већ уписао одличан… »
Вести дана »
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 16 минутајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 5 сатијош 29 повезаних
ИАЕА: у нуклеарки Фукушима након земљотреса, нису откривене абнормалности
Политика пре 6 минутајош 24 повезане
Министарка Софронијевић за ТВ Прва: "Невероватан одзив грађана - више од 14.000 пријава" ВИДЕО
Б92 пре 25 минутајош 123 повезане