Povezane vesti

‘Brate, nije me briga za to’: Jokić nije hteo ni da čuje pitanje, prekinuo novinara koji je ostao u šoku! (video)

‘Brate, nije me briga za to’: Jokić nije hteo ni da čuje pitanje, prekinuo novinara koji je ostao u šoku! (video)

Hot sport 20.10.2021
Nova sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu je počela. Ova sezona će biti posebna iz jednog razloga, a to je taj što srpski centar Nikola Jokić brani priznanje za MVP-a NBA lige. Naš Somborac je odigrao prethodnu sezonu za pamćenje, a do plej-ofa… »
Jokić: Nije me briga za MVP zvanje

Jokić: Nije me briga za MVP zvanje

N1 Info 20.10.2021
Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi u noći između srede i četvrtka odigraće prvu utakmicu u novoj sezoni u NBA karavanu. Gostovaće ekipi Finiksa, koja ih je u prošlosezonskom plej ofu eliminisala u polufinale Zapadne konferencije rezultatom 4:0. U… »
Jokić prekinuo novinara, nije hteo ni da čuje pitanje! Srbinu je dojadilo: Brate, zaista, baš me briga za to! (video)

Jokić prekinuo novinara, nije hteo ni da čuje pitanje! Srbinu je dojadilo: Brate, zaista, baš me briga za to! (video)

Mondo 20.10.2021
MVP je spreman za početak nove NBA sezone, ali ne i za seriju ovakvih pitanja... MVP je spreman za početak nove NBA sezone, ali ne i za seriju ovakvih pitanja... Počela je nova NBA sezona, Nemanja Bjelica je već upisao odličan nastup, ali ova sezona… »

Vesti dana »