Повезане вести
"Први хонорар ми је био: 3.000 евра" Марија Шерифовић купила стан у Америци! Проговорила и о првој љубави и свађама у породици…
Блиц 20.10.2021
Марија Шерифовић у својој исповести причала је о плановима за будућност, али и о ружном периоду живота који је сад иза ње. Иако је данас срећна и успешна жена, популарна певачица није имала детињство из бајке. Рано је увидела и… »
Марија Шерифовић ПРИЗНАЛА! Тешко сам подносила СВАЂЕ и туче мајке и оца!
Свет & Скандал 20.10.2021
Приватни живот певачице и Марије Шерифовић је одувек био мистерија за јавност, поготову што певачица скоро никад о томе није говорила јавно. Сада је открила велике потешкоће и трауме, као и веома тежак период одрастања. Певачица… »
Певачица Марија Шерифовић проговорила о првој љубави, а онда је открила свој хонорар!
Вести онлине 20.10.2021
У великом интервјуу који је дала за медије, Марија без длаке на језику прича о плановима за будућност, али и о ружном периоду живота који је иза ње. Иако је данас срећна и успешна жена, популарна певачица није имала детињство… »
Тукао ми је мајку у 9. Месецу трудноће: Шок исповест Марије Шерифовић - о одрастању, првом хонорару и љубавном статусу
Мондо 20.10.2021
Марија Шерифовић никад искреније о детаљима из приватног живота. Марија Шерифовић никад искреније о детаљима из приватног живота. Приватни живот Марије Шерифовић одувек интригира јавност, а она се кроз читаву каријеру трудила… »
Вести дана »
Спајић након што је Вучић рекао да ће предложити да цео Западни Балкан уђе у ЕУ заједно: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Нова пре 41 минутајош 10 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 1 сатјош 11 повезаних
ФТ: Трамп пожурује Зеленског да одговори на понуђени мировни споразум; Сирски: Војска и даље у Покровску
РТС пре 31 минутајош 10 повезаних
После магловитог јутра, током дана сунчано и топлије, температура до 16 степени
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 46 минутајош 1 повезана