Повезане вести
"Први хонорар ми је био: 3.000 евра" Марија Шерифовић купила стан у Америци! Проговорила и о првој љубави и свађама у породици…
Блиц 20.10.2021
Марија Шерифовић у својој исповести причала је о плановима за будућност, али и о ружном периоду живота који је сад иза ње. Иако је данас срећна и успешна жена, популарна певачица није имала детињство из бајке. Рано је увидела и… »
Марија Шерифовић ПРИЗНАЛА! Тешко сам подносила СВАЂЕ и туче мајке и оца!
Свет & Скандал 20.10.2021
Приватни живот певачице и Марије Шерифовић је одувек био мистерија за јавност, поготову што певачица скоро никад о томе није говорила јавно. Сада је открила велике потешкоће и трауме, као и веома тежак период одрастања. Певачица… »
Певачица Марија Шерифовић проговорила о првој љубави, а онда је открила свој хонорар!
Вести онлине 20.10.2021
У великом интервјуу који је дала за медије, Марија без длаке на језику прича о плановима за будућност, али и о ружном периоду живота који је иза ње. Иако је данас срећна и успешна жена, популарна певачица није имала детињство… »
Тукао ми је мајку у 9. Месецу трудноће: Шок исповест Марије Шерифовић - о одрастању, првом хонорару и љубавном статусу
Мондо 20.10.2021
Марија Шерифовић никад искреније о детаљима из приватног живота. Марија Шерифовић никад искреније о детаљима из приватног живота. Приватни живот Марије Шерифовић одувек интригира јавност, а она се кроз читаву каријеру трудила… »
Вести дана »
Ђурић: Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
Еуроневс пре 18 минутајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 13 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 33 минутајош 20 повезаних