Повезане вести

"Први хонорар ми је био: 3.000 евра" Марија Шерифовић купила стан у Америци! Проговорила и о првој љубави и свађама у породици…

"Први хонорар ми је био: 3.000 евра" Марија Шерифовић купила стан у Америци! Проговорила и о првој љубави и свађама у породици…

Блиц 20.10.2021
Марија Шерифовић у својој исповести причала је о плановима за будућност, али и о ружном периоду живота који је сад иза ње. Иако је данас срећна и успешна жена, популарна певачица није имала детињство из бајке. Рано је увидела и… »
Марија Шерифовић ПРИЗНАЛА! Тешко сам подносила СВАЂЕ и туче мајке и оца!

Марија Шерифовић ПРИЗНАЛА! Тешко сам подносила СВАЂЕ и туче мајке и оца!

Свет & Скандал 20.10.2021
Приватни живот певачице и Марије Шерифовић је одувек био мистерија за јавност, поготову што певачица скоро никад о томе није говорила јавно. Сада је открила велике потешкоће и трауме, као и веома тежак период одрастања. Певачица… »
Певачица Марија Шерифовић проговорила о првој љубави, а онда је открила свој хонорар!

Певачица Марија Шерифовић проговорила о првој љубави, а онда је открила свој хонорар!

Вести онлине 20.10.2021
У великом интервјуу који је дала за медије, Марија без длаке на језику прича о плановима за будућност, али и о ружном периоду живота који је иза ње. Иако је данас срећна и успешна жена, популарна певачица није имала детињство… »
Тукао ми је мајку у 9. Месецу трудноће: Шок исповест Марије Шерифовић - о одрастању, првом хонорару и љубавном статусу

Тукао ми је мајку у 9. Месецу трудноће: Шок исповест Марије Шерифовић - о одрастању, првом хонорару и љубавном статусу

Мондо 20.10.2021
Марија Шерифовић никад искреније о детаљима из приватног живота. Марија Шерифовић никад искреније о детаљима из приватног живота. Приватни живот Марије Шерифовић одувек интригира јавност, а она се кроз читаву каријеру трудила… »

Вести дана »