Povezane vesti

Oglasila se EU povodom spora Beograda i Prištine oko registarskih tablica

Vesti online 20.10.2021
Prvi sastanak Radne grupe, koja bi trebalo da se bavi rešavanjem spora Beograda i Prištine oko registarskih tablica biće održan sutra u Briselu, potvrdio je portparol EU, Peter Stano. – Cilj radne grupe je da se nađe trajeno rešenje za ovo pitanje… »

Moguće je da će Facebook promijeniti ime

Al Jazeera 20.10.2021
Izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg namjerava govoriti o promjeni brenda 28. oktobra, na godišnjoj konferenciji kompanije ‘Connect’, ali bi plan mogao biti objavljen i ranije, javlja Verge. Društvena mreža Facebook planira promijeniti ime… »

Fejsbuk menja ime?: Osnivač Zakerberg planira da rebrendira kompaniju pod novim imenom

Večernje novosti 20.10.2021
Foto: Depositphotos Kako je izvestio sajt "Verge", pozivajući se na izvor koji ima direktna saznanja, gigant društvenih mreža Fejsbuk planira da sledeće nedelje to zvanično objavi na godišnjoj kompanijinoj konferenciji 28. oktobra. Kako prenosi… »

Facebook planira da se rebrendira već od sledeće nedelje

Benchmark 20.10.2021
Facebook kompanija će uskoro dobiti novo ime, kako otkriva The Verge. Prema navodima iz dokumentacije, do koje su došli izvori, novi naziv će se zasnivati na fokusu kreiranja Metaverse okruženja, a ime će biti predmet diskusije na kompanijinoj… »

Fejsbuk sledeće nedelje menja ime

Vesti online 20.10.2021
Facebook Inc. planira da promeni ime sledeće nedelje u pokušaju da izgradi takozvani “metaverzum” (fiktivni univerzum), piše The Verge, ne imenujući izvore. Plaćaju milione kazni. Izvršni direktor Mark Zakerberg navodno planira da obrazloži… »

Rebrendiranje veka, Fejsbuk planira promenu imena

RTS 20.10.2021
„Fejsbuk“ planira veliko rebrendiranje, zbog čega će kompanija promeniti ime naredne nedelje, saznaje sajt "Verge". Očekuje se da će osnivač i direktor Mark Zakerberg to zvanično objaviti naredne nedelje na godišnjoj konferenciji kompanije, 28… »

Rebrendiranje veka Fejsbuk menja ime? Sve bi trebalo da bude poznato 28. oktobra!

Kurir 20.10.2021
Gigant društvenih mreža Fejsbuk planira da sledeće nedelje rebrendira kompaniju pod novim imenom, izvestio je u utorak sajt ''Verge'' pozivajući se na izvor koji ima direktna saznanja. Očekuje se da će osnivač i direktor Mark Zakerberg to… »

Potpuna promena! Fejbuk planira da promeni ime?

Srbija danas 20.10.2021
Dobar ili sulud potez? Fejsbuk sledeće nedelje planira da promeni ime kompanije, tvrdi tehnološki blog "The Verge". Mark Zakerberg navodno će otkriti planove o promeni imena na godišnjoj konferenciji kompanije "Connect" koja će se održati 28… »

Fejsbuk menja ime? Metaverzum im je nova "opsesija"

Telegraf 20.10.2021
Rebrendiranjem, Fejsbukova aplikacija za društvenu mrežu će verovatno biti pozicionirana kao jedan od mnogih proizvoda u okviru matične kompanije. Društvena mreža Fejsbuk planira da promeni ime iduće sedmice i da poslovanje nastavi pod novim… »

Fejsbuk menja ime?

Danas 20.10.2021
Najveća društvena mreža Fejsbuk planira da menja naziv kompanije sledeće nedelje, saznaje Verge pozivajući se na dobro upućeni izvor, a prenosi Gardijan. Direktor Fejsbuka Mark Zakerberg planira da pokrene temu promene naziva kompanija na godišnjoj… »

Fejsbuk planira promenu brenda

RTV 20.10.2021
VAŠINGTON - Društvena mreža Fejsbuk planira da promeni ime iduće sedmice i da poslovanje nastavi pod novim brendom koji će odražavati fokus kompanije na izgradnju metaverzuma, objavio je portal Verdž (Verge) pozivajući se na izvor koji je direktno… »

Fejsbuk menja ime?

Glas Zaječara 20.10.2021
Najveća društvena mreža Fejsbuk planira da menja naziv kompanije sledeće nedelje, saznaje Verge pozivajući se na dobro upućeni izvor, a prenosi Gardijan. Direktor Fejsbuka Mark Zakerberg planira da pokrene temu promene naziva kompanija na godišnjoj… »

Fejsbuk planira promenu brenda ka virtuelnoj stvarnosti

Dnevnik 20.10.2021
LONDON: Društvena mreža Fejsbuk planira da promeni ime iduće sedmice i da poslovanje nastavi pod novim brendom koji će odražavati fokus kompanije na izgradnju metaverzuma, objavio je portal Verdž (Verge) pozivajući se na izvor koji je direktno… »

Fejsbuk menja ime, u igri je pomalo neverovatno novo rešenje

Nova 20.10.2021
Kompanija Fejsbuk planira veliko rebrendiranje nakon optužbi koje je iznela uzbunjivačica Frances Hogen. Između ostalog, Mark Zakergberg, izvršni direktor tehnološkog giganta želi da promeni ime najpoznatije društvene mreže na svetu. Jedna od… »

Fejsbuk odlazi u istoriju!? Pozdravite se sa plavom mrežom

Alo 20.10.2021
Društvena mreža Fejsbuk planira da promeni ime iduće sedmice i da poslovanje nastavi pod novim brendom koji će odražavati fokus kompanije na izgradnju metaverzuma, objavio je portal Verdž (Verge) pozivajući se na izvor koji je direktno upoznat s… »

"Verdž": "Fejsbuk" planira da promeni ime

Blic 20.10.2021
Američki tehnološki gigant "Fejsbuk" planira naredne sedmice promenu imena, piše tehnološki portal "Verdž". Portal, pozivajući se na vlastite neimenovane izvore, navodi da direktor "Fejsbuka" Mark Zukerberg planira da o promeni imena kompanije… »

Facebook menja ime

Domino magazin 20.10.2021
Facebook navodno menja ime. The Verge piše kako se kompanija sprema na velike promene kako bi se pripremili za metaverse, odnosno njihov novi koncept digitalnog sveta. Još uvek se ne zna novi naziv i nije jasno da li će promeniti samo ime kompanije ili… »

Verge: Facebook planira promjenu imena

Slobodna Evropa 20.10.2021
Američki tehnološki gigant Facebook planira naredne sedmice promjenu imena, piše tehnološki portal The Verge. Portal, pozivajući se na vlastite neimenovane izvore, navodi da direktor Facebook Mark Zuckerberg planira da o promjeni imena kompanije… »

Vesti dana »