Повезане вести

Ђорђе прекинуо штрајк и отишао у Београд: Уколико ме министар Дмитровић не прими узимам децу из хранитељске породице

Ђорђе прекинуо штрајк и отишао у Београд: Уколико ме министар Дмитровић не прими узимам децу из хранитељске породице

ИнфоКГ 20.10.2021
Крагујевчанин Ђорђе Јоксимовић, отац три малолетне ћерке, по којем је снимљен и филм "Отац", прекинуо је штрајк глађу и жеђу, у који је ступио јуче испред Центра за социјални рад “Солидарност”, јер му и поред одлуке суда деца… »
Ђорђе Јоксимовић прекинуо штрајк глађу

Ђорђе Јоксимовић прекинуо штрајк глађу

РТК 20.10.2021
Крагујевчанин Ђорђе Јоксимовић прекинуо је штрајк глађу, сазнаје Тањуг. Јокисмовић је јуче започео штрајк глађу испред Центра за социјални рад јер, како тврди, надлежни у тој установи му још нису вратили децу и поред правосудне… »
Ðорђе Јоксимовић: "Прекинуо сам штрајк глађу због деце, требало би да ми их врате за 5 дана"

Ðорђе Јоксимовић: "Прекинуо сам штрајк глађу због деце, требало би да ми их врате за 5 дана"

Телеграф 20.10.2021
Јоксимовић је јуче штрајковао испред Центра за социјални рад. Крагујевчанин Ðорђе Јоксимовић који се 6 година бори за старатељство над својом децом, прекинуо је штрајк глађу, потврђено је за Телеграф.рс. Јокисмовић је јуче… »

Вести дана »