Povezane vesti
Otac je i dalje misterija: Porodila se glumica Bojana Ordinačev i odmah podelila sliku bebe (foto)
Mondo 20.10.2021
Glumica je na svet donela zdravog dečaka. Glumica je na svet donela zdravog dečaka. Glumica Bojana Ordinačev postala je majka u 40. godini. Ona je na svet donela zdravog dečaka kom već ne može da odoli. Glumica je svog sina predstavila pratiocima na… »
Porodila se glumica Bojana Ordinačev (40): Podelila prvu fotografiju bebe, ovako mu odmah tepa
Kurir 20.10.2021
Glumica Bojana Ordinačev (40) porodila se i na svet donela dečaka. Ona je fotografiju bebe sada podelila na svom Instagram profilu uz dirljive reči. - Ti si bio svugde u mom svemu. Pile moje, pače moje malo… Lavče moje… - napisala je ponosna majka… »
Vesti dana »
Opozicija u Sevojnu osvojila više glasova nego SNS na prošlim izborima
Nedeljnik pre 36 minutajoš 53 povezane
SPS: Pobeda složne, dostojanstvene i slobodarske Srbije na lokalnim izborima
N1 Info pre 30 minutajoš 32 povezane
Odsek za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Napad na Dinića je napad na slobodu medija
Nedeljnik pre 1 satjoš 5 povezanih
Tramp: Želim da preuzmem iransku naftu; Teheran: Gađaćemo kuće američkih i izraelskih zvaničnika u regionu
RTS pre 1 minutjoš 23 povezane
Novi udar na Balkan; Upaljena brojna upozorenja, na snazi crveni alarm; Orkanski vetrovi i smetovi snega
B92 pre 36 minutajoš 23 povezane