Povezane vesti
Au, brate, otišao si predaleko! Voditelj šokirao Snežanu Đurišić intimnim pitanjem o njenom dečku ginekologu vanji!
Kurir 20.10.2021
Snežana Đurišić gostujući u jednoj emisiji komentarisala je svoju promenu stajlinga, budući da je u poslednje vreme viđamo u novim izdanjima, ali i kako njen partner - ginekolog Vanja reaguje na to. "Ja sam uvek važila za 'pantalona osobu', a onda sam se… »
Snežana Đurišić isprovocirana: Moj partner kod mene voli svedenost, a kada su druge devojke u pitanju, voli slobodnije…
Prva 20.10.2021
Modni izbori naših javnih ličnosti uvek su aktuelna tema medija, a posebnu pažnju gotovo svake nedelje izaziva i žiri najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Iako smo navikli da je viđamo u svedenim izdanjima, stajlinzi Snežane Đurišić sve… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
NIN pre 44 minutajoš 56 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 37 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 34 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 3 povezane