Povezane vesti
Au, brate, otišao si predaleko! Voditelj šokirao Snežanu Đurišić intimnim pitanjem o njenom dečku ginekologu vanji!
Kurir 20.10.2021
Snežana Đurišić gostujući u jednoj emisiji komentarisala je svoju promenu stajlinga, budući da je u poslednje vreme viđamo u novim izdanjima, ali i kako njen partner - ginekolog Vanja reaguje na to. "Ja sam uvek važila za 'pantalona osobu', a onda sam se… »
Snežana Đurišić isprovocirana: Moj partner kod mene voli svedenost, a kada su druge devojke u pitanju, voli slobodnije…
Prva 20.10.2021
Modni izbori naših javnih ličnosti uvek su aktuelna tema medija, a posebnu pažnju gotovo svake nedelje izaziva i žiri najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Iako smo navikli da je viđamo u svedenim izdanjima, stajlinzi Snežane Đurišić sve… »
Vesti dana »

Vučić se sastao sa Rubijom u Njujorku: Američki državni sekretar tražio sastanak sa predsednikom Srbije na Generalnoj skupštini UN
Blic pre 15 minutajoš 8 povezanih

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 50 minutajoš 3 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Voždovcu: Bili ispred zgrade Dijane Hrkalović
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zvaničnik SAD: Kurti prešao crvenu liniju pokušajem blokade Srpske liste
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Trampova poruka koja će potpuno razbesneti Putina: Ukrajina će moći da povrati svoju zemlju u njenom prvobitnom obliku!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana