Povezane vesti

"Terao ih da piju alkohol i pevaju srpske pesme" – osuđen na šest godina zatvora

B92 20.10.2021
Odluka tzv. Vrhovnog suda Kosova da potvrdi presudu Nenadu Arsiću, Srbinu iz Čaglavice, novi je u nizu dokaza pristrasnosti sudskih instanci u Prištini. "Nedopustivo je i sramotno da se Srbima na Kosovu i Metohiji uskraćuje pravo na pravično suđenje… »

Nenadu Arsiću u Prištini potvrđena kazna od šest godina zatvora

RTS 20.10.2021
Veće vrhovnog suda u Prištini potvrdilo je kaznu od šest godina zatvora Nenadu Arsiću iz Čaglavice, zbog navodnih ratnih zločina na Kosovu i Metohiji. Kancelarija za Kosovo i Metohiju upozorila je da je ova odluka novi u nizu dokaza pristrasnosti… »

Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Presuda Arsiću dokaz pristrasnosti sudskih instanci iz Prištine

Danas 20.10.2021
Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju ocenila je današnju potvrdu presude Nenadu Arsiću, okrivljenom za ratne zločine na Kosovu, kao „dokaz pristrasnosti sudskih instanci iz Prištine“. „Nedopustivo je i sramotno da se Srbima na Кosovu i… »

Nenadu Arsiću iz Čaglavice potvrđena kazna od šest godina zatvora

RTV 20.10.2021
PRIŠTINA/BEOGRAD - Veće Vrhovnog suda u Prištini potvrdilo je danas kaznu od šest godina zatvora Nenadu Arsiću iz Čaglavice, zbog navodnih ratnih zločina na Kosovu i Metohiji, prenosi Reporteri. Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije je… »

Nenadu Arsiću potvrđena kazna od šest godina zatvora

Dnevnik 20.10.2021
PRIŠTINA/BEOGRAD: Veće Vrhovnog suda u Prištini potvrdilo je kaznu od šest godina zatvora Nenadu Arsiću iz Čaglavice, zbog navodnih ratnih zločina na Kosovu i Metohiji, prenosi Reporteri. U odluci se navodi da se zahtev za zaštitu zakonitosti… »

Kosovski vrhovni sud potvrdio presudu Arsiću za ratne zločine

Nova 20.10.2021
Vrhovni sud Kosova potvrdio je šestogodišnju kaznu zatvora Nenadu Arsiću za ratne zločine, piše portal Kossev. Arsić je u decembru prošle godine osuđen za nasilje protiv albanskog stanovništva u maju 1999. godine, piše Kossev. Slučaj se dogodio… »

Vesti dana »