Povezane vesti

Dodik nastavlja sa "osvetom"; Reagovala Ambasada SAD

B92 20.10.2021
Banjaluka -- Nakon što je Skupština Republike Srpske usvojila Zakon o lekovima i medicinskim sredstvima, novinarima se obratio Milorad Dodik. Upravo je Dodikova ideja o usvajanju zakona koji će razvlastiti Agenciju za lekove Bosne i Hercegovine. Dodik… »

Dodik matirao Šmita Proterivanje je izlaz

Alo 20.10.2021
BIH nema visokog predstavnika, a ovaj što se lažno predstavlja i piše neka saopštenja nije nikakav visoki predstavnik, izjavio je Milorad Dodik srpski član Predsedništva i lider SNSD. Dodik ističe da ni jedna akcija ni dopis "ovog koji se zove… »

"Ovaj što se lažno predstavlja nije nikakav visoki predstavnik" Dodik zagrmeo na Šmita - poslao jasnu poruku!

Pravda 20.10.2021
Bosna i Hercegovina nema visokog predstavnika, a ovaj što se lažno predstavlja i počeo da piše neka saopštenja nije nikakav visoki predstavnik. Poručio je ovo danas srpski član Predsedništva i lider SNSD Milorad Dodik komentarišući saopštenje… »

Dodik: Duh Dejtona je oživeo! Imali smo već svoju Agenciju za lekove ali se to promenilo zbog obećanja ulaska u EU!

Kurir 20.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH i lider vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da je važno što je Republika Srpska usvojila zakon kojim će se ponovo uspostaviti Agencija za lekove RS. "Važno je da smo usvojili… »

Dodik: Duh Dejtona oživeo, borićemo se da se RS vrate nadležnosti

N1 Info 20.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH i lider vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je, pošto je Republika Srpska usvojila zakon kojim će se ponovo uspostaviti Agencije za lekove RS, da je "duh Dejtona oživeo… »

Dodik odgovorio šmitu: Da je pravde i prava bio bi proteran

Večernje novosti 20.10.2021
Foto Novosti Dodik kaže da ni jedna akcija ni dopis "ovog koji se zove Šmit", ne predstavlja ništa osim stavove jednog stranca. - On je sad počeo da preti svakom članu parlamenta. To je neka nova praksa. On poziva na neko ispunjavanje obaveza u… »

"Naše političke akcije ne ugrožavaju bezbednost": Dodik o osnivanju agencije za lekove na nivou Srpske (foto)

Blic 20.10.2021
Ne rušimo teritorijalni integritet BiH niti je bezbednost u ovoj državi ugrožena, poručio je danas srpski član Predsedništva i lider SNSD, Milorad Dodik komentarišući posebnu sednicu Narodne skupštine RS na kojoj je usvojen Zakon o o lekovima i… »

"Bio bi proteran kao stranac da ima prava i pravde": Dodik oštro odgovorio Šmitu

Blic 20.10.2021
Bosna i Hercegovina nema visokog predstavnika, a ovaj što se lažno predstavlja i počeo da piše neka saopštenja nije nikakav visoki predstavnik. Poručio je ovo danas srpski član Predsedništva i lider SNSD Milorad Dodik komentarišući saopštenje… »

Dodik: Naše političke akcije ne ugrožavaju bezbednost

RTV 20.10.2021
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da političke akcije Republike Srpske ne ugrožavaju bezbednost na bilo koji način, jer su one motivisane isključivo primenom Ustava BiH. Sukoba nema i neće ih biti, poručio je… »

Dodik: Do 28. oktobra pripremiti dokumentaciju za nastavak prenosa nadležnosti

Slobodna Evropa 20.10.2021
Član Predsjedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je u srijedu u Banjaluci da će do 28. oktobra, a vjerovatno polovinom iduće sedmice, biti pripremljena sva dokumentacija koja se odnosi na najavljeni… »

Dodik: Sledeće sedmice biće spremna dokumentacija za vraćanje nadležnosti

Večernje novosti 20.10.2021
FOTO: Novosti Dodik je rekao da takve akcije ne ugoržavaju bezbednost nisi dovode do destabilizacije, već su motivisane primenom Ustava BiH. On je na konferenciji za novinare u Banjaluci podsetio da je danas Narodna skupština donela danas Zakon o… »

Dodik otkrio pakleni plan Neće im proći! (video)

Alo 20.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da političke akcije Republike Srpske ne ugrožavaju bezbednost na bilo koji način, jer su one motivisane isključivo primenom Ustava BiH. - Sukoba nema i neće ih biti - poručio je Milorad… »

Mijatović: Dodik svestan kraja, ima informacije šta mu se sprema

Danas 20.10.2021
Vojin Mijatović, potpredsednik SDP-a, kazao je kako je član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik svestan svoga političkog kraja. Mijatović je za N1 BiH dodao je kako poznaje dobro Dodika i da je uveren kako lider SNSD-a želeo „otići u… »

Vesti dana »