Povezane vesti

Potresna ispovest sestre dečaka koji je umro od korone: Bio je modar, usta ukočena, otkazalo mu je srce!

Potresna ispovest sestre dečaka koji je umro od korone: Bio je modar, usta ukočena, otkazalo mu je srce!

Večernje novosti 21.10.2021
Foto Fejsbuk - Čim sam primila infuziju, došli smo kući. Merila sam mu temperaturu, legao je da spava. Zaspala sam i ja. U neko doba, probudila sam se i ustala da pijem vodu. Slučajno pogledam na pod. Ležao je tamo... Moj mali brat... Modar. Usta su… »
Angelina zatekla brata (16) mrtvog - umro od korone: Slučajno sam pogledala na pod, ležao je tamo modar

Angelina zatekla brata (16) mrtvog - umro od korone: Slučajno sam pogledala na pod, ležao je tamo modar

Mondo 21.10.2021
Učenik Hemijsko-tehnološke škole iz Kruševca preminuo je u utorak, a kako je rečeno u Zavodu za javno zdravlje u Kruševcu, dečak je bio pozitivan na kovid. Rađen mu je PCR test, i 16. oktobra je dobio pozitivan rezultat. Dečak je bio u… »
Dečak preminuo od korone! Jeziva ispovest majke: Pronašla ga je sestra, krv mu je išla iz nosa, bio je modar, nije mu bilo…

Dečak preminuo od korone! Jeziva ispovest majke: Pronašla ga je sestra, krv mu je išla iz nosa, bio je modar, nije mu bilo…

Kurir 21.10.2021
Od ponedeljka mu je bilo baš loše. Povraćao je i bolela ga je glava. Umro je u utorak oko pet sati ujutru. Pao je s kreveta. Sestra ga je našla. Zvala ga je, ali on nije reagovao na pozive. Krv mu je išla iz nosa... Odmah smo pozvali Hitnu pomoć… »

Vesti dana »