Повезане вести

Потресна исповест сестре дечака који је умро од короне: Био је модар, уста укочена, отказало му је срце!

Потресна исповест сестре дечака који је умро од короне: Био је модар, уста укочена, отказало му је срце!

Вечерње новости 21.10.2021
Фото Фејсбук - Чим сам примила инфузију, дошли смо кући. Мерила сам му температуру, легао је да спава. Заспала сам и ја. У неко доба, пробудила сам се и устала да пијем воду. Случајно погледам на под. Лежао је тамо... Мој мали… »
Ангелина затекла брата (16) мртвог - умро од короне: Случајно сам погледала на под, лежао је тамо модар

Ангелина затекла брата (16) мртвог - умро од короне: Случајно сам погледала на под, лежао је тамо модар

Мондо 21.10.2021
Ученик Хемијско-технолошке школе из Крушевца преминуо је у уторак, а како је речено у Заводу за јавно здравље у Крушевцу, дечак је био позитиван на ковид. Рађен му је ПЦР тест, и 16. октобра је добио позитиван резултат. Дечак је… »
Дечак преминуо од короне! Језива исповест мајке: Пронашла га је сестра, крв му је ишла из носа, био је модар, није му било…

Дечак преминуо од короне! Језива исповест мајке: Пронашла га је сестра, крв му је ишла из носа, био је модар, није му било…

Курир 21.10.2021
Од понедељка му је било баш лоше. Повраћао је и болела га је глава. Умро је у уторак око пет сати ујутру. Пао је с кревета. Сестра га је нашла. Звала га је, али он није реаговао на позиве. Крв му је ишла из носа... Одмах смо… »

Вести дана »