Povezane vesti
Potresna ispovest sestre dečaka koji je umro od korone: Bio je modar, usta ukočena, otkazalo mu je srce!
Večernje novosti 21.10.2021
Foto Fejsbuk - Čim sam primila infuziju, došli smo kući. Merila sam mu temperaturu, legao je da spava. Zaspala sam i ja. U neko doba, probudila sam se i ustala da pijem vodu. Slučajno pogledam na pod. Ležao je tamo... Moj mali brat... Modar. Usta su mu… »
Angelina zatekla brata (16) mrtvog - umro od korone: Slučajno sam pogledala na pod, ležao je tamo modar
Mondo 21.10.2021
Učenik Hemijsko-tehnološke škole iz Kruševca preminuo je u utorak, a kako je rečeno u Zavodu za javno zdravlje u Kruševcu, dečak je bio pozitivan na kovid. Rađen mu je PCR test, i 16. oktobra je dobio pozitivan rezultat. Dečak je bio u samoizolaciji sa… »
Dečak preminuo od korone! Jeziva ispovest majke: Pronašla ga je sestra, krv mu je išla iz nosa, bio je modar, nije mu bilo…
Kurir 21.10.2021
Od ponedeljka mu je bilo baš loše. Povraćao je i bolela ga je glava. Umro je u utorak oko pet sati ujutru. Pao je s kreveta. Sestra ga je našla. Zvala ga je, ali on nije reagovao na pozive. Krv mu je išla iz nosa... Odmah smo pozvali Hitnu pomoć. Došli… »
Vesti dana »
Rasprava o nepoverenju Vladi - Macut: Nije bitno ko je šta rekao, već jedinstven stav šta je važno u Srbiji
RTV pre 23 minutajoš 60 povezanih
'Dobar sastanak' Trampa sa Zelenskim, prvi susret sa Netanjahuom od početka rata sa Iranom
BBC News pre 58 minutajoš 26 povezanih
Razoran zemljotres pogodio južni Japan: Potvrđene žrtve, stotine povređenih i nestali
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih