Povezane vesti

Saslušanje napadača sa zvezdare: Određeno zadržavanje za B. M. (36), osumnjičenog da je pretukao i opljačkao starca

Večernje novosti 21.10.2021
Foto: Instagram/mojbeograd_rezerva Kako je danas saopšteno iz Tužilaštva, sumnja se da je B. M. oborio na zemlju B. S., pa upotrebom sile iz džepa njegove jakne uzeo 245.000 dinara i pobegao. Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu… »

Hapšenje na auto-putu u blizini Subotice: Više od 10 kilograma marihuane sakrili u bunker kamiona (foto)

Blic 21.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, zaplenili su više od 10 kilograma marihuane i uhapsili R. T. (41) iz Novog Pazara i S. J. (32) iz Sente, zbog postojanja osnova sumnje… »

U Subotici zaplenjeno više od 10 KG marihuane: Uhapšena dvojica zbog dilovanja, određeno im zadržavanje

Kurir 21.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno informativnom agencijom, zaplenili su više od 10 kilograma marihuane i uhapsili R. T. (41) iz Novog Pazara i S. J.(32) iz Sente, zbog postojanja osnova sumnje da… »

Drogu krili u bunkeru: Velika zaplena narkotika na auto-putu kod Subotice

Večernje novosti 21.10.2021
Foto: Uprava carine Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je deset paketa sa oko 10,5 kilograma marihuane pronašla skrivene u posebno… »

10kg marihuane sakrili u specijalni bunker: Dileri presretnuti kod Subotice

Nova 21.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, zaplenili su više od 10 kilograma marihuane i uhapsili R. T. (41) iz Novog Pazara i S. J. (32) iz Sente, zbog postojanja osnova sumnje… »

Uhapšeni osumnjičeni za krađe:Obijali kuće i odnosili novac i druge vredne stvari

Večernje novosti 21.10.2021
Foto N. Fifić Na teret im s estavlja da su krajem jula i tokom avgusta meseca ove godine na teritoriji Beograda obijanjem ili provaljivanjem, oduzimali tuđe pokretne stvari u nameri da njihovim prisvajanjem pribave sebi ne malu protivpravnu imovinsku… »

Razbojnik koji je opljačkao čoveka sa štapom na ulici sutra na saslušanju: Ukradeni novac potrošio na kocku, heroin i…

Kurir 21.10.2021
Dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjicenom B.M. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. - B. M. je uhapšen zbog sumnje… »

Određen pritvor lopovima iz Beograda: Obijali i provaljivali u stanove pa krali šta su stigli

Kurir 21.10.2021
Š.B i S.B. uhapšeni su i njima je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje zbog sumnje da su kao saizvršioci učinili više krađa. Oni se sumnjiče da su krajem jula i tokom avgusta noću pljačkali kuće na teritoriji… »

MUP: Uhapšena dvojica osumnjičenih zbog krađe

Danas 21.10.2021
Policija je uhapsila B. Š. (1979) i B. S. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa na teritoriji Beograda, saopštio je MUP. Oni se terete da su u noćnim satima, nasilno, pomoću podesnog alata, ulazili u… »

Dve osobe uhapšene zbog više teških krađa

B92 21.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije - Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata, uhapsili su B. Š. (42) i B. S. (43). Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška… »

Dve osobe uhapšene zbog više teških krađa

Dnevnik 21.10.2021
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije - Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata, uhapsili su B. Š. (1979) i B. S. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška… »

Uhapšeni mladići počinili više krivičnih dela teške krađe u Beogradu!

Vesti online 21.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije – Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata, uhapsili su B. Š. (1979) i B. S. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa na… »

„Pali“ serijski lopovi iz Beograda: Upadali u kuće i krali dragocenosti

Nova 21.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije - Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata, uhapsili su B. Š. (1979) i B. S. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa na… »

Uhapšena 2 lopova iz BG: Krali novac, nakit, satove, oružje i ključeve automobila foto

Kurir 21.10.2021
Policija i Uprava kriminalističke policije - Odeljenje za suzbijanje imovinskih delikata uhapsili su B. Š. (42) i B. S. (43), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa na teritoriji Beograda. Oni se terete da su u… »

Uhapšeni lopovi: Osumnjičeni obijali kuće i odnosili vredne stvari

Večernje novosti 21.10.2021
Foto Mup Oni se terete da su u noćnim satima, nasilno, pomoću podesnog alata, ulazili u kuće i iz njih odnosili novac, nakit, ručne satove, oružje, kao i ključeve od automobila koje su potom odvozili, saopštio je MUP. Policija je prilikom pretresa… »

Vesti dana »