Povezane vesti

Tanju Savić pitali o aferi sa Draškom Stanivukovićem, ona poručila: Ja sam ispunjena žena!

Tanju Savić pitali o aferi sa Draškom Stanivukovićem, ona poručila: Ja sam ispunjena žena!

Kurir 21.10.2021
Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem, a povodom ovih tvrdnji je i dalje zagonetna. Na pitanje da li su informacije istinite navodno je ostala nedorečena. - Pa već kad ste toliko pisali... - započela… »
Nakon afere sa političarem, dubokim dekolteom opčinila sve: Tanja Savić prvi put u javnosti, sve oči uprte u nju! Foto

Nakon afere sa političarem, dubokim dekolteom opčinila sve: Tanja Savić prvi put u javnosti, sve oči uprte u nju! Foto

Mondo 21.10.2021
Tanja Savić stigla na snimanje emisije. Tanja Savić stigla na snimanje emisije. Tanja Savić nedavno se našla u žiži interesovanja svih medija kada je voditeljka Jovana Jeremić ispričala da poseduje saznanja da je pevačica bila "u šemi" sa jednim… »
Tanja Savić posle skandala sa političarem provocira: U crvenoj spavaćici i halterima prava nestašna đavolica! (video)

Tanja Savić posle skandala sa političarem provocira: U crvenoj spavaćici i halterima prava nestašna đavolica! (video)

Kurir 21.10.2021
Pevačica Tanja Savić nedavno se našla u centru skandala zbog navodne afere sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a sada je vrelim snimkom raspalila maštu mnogim muškarcima. Naime, Tanja je objavila snimak u kome je pozirala u… »

Vesti dana »