Повезане вести

Кон: “Тужан сам јер ковид пропуснице нису довољне, медицински део је предлагао оштрије мере…”

Кон: “Тужан сам јер ковид пропуснице нису довољне, медицински део је предлагао оштрије мере…”

Недељник 21.10.2021
Принтсцреен/ИоуТубе/К1 Телевизија (Бета) – Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да поздравља увођење ковид пропусница, али је навео да су морале раније да буду уведене и да је “незадовољан и тужан јер не мисли да ће то… »
Најновији корона пресек: Објављени подаци о епидемиолошкој ситуацији у Србији

Најновији корона пресек: Објављени подаци о епидемиолошкој ситуацији у Србији

Вечерње новости 21.10.2021
Фото: В.Н. Битку са короном изгубило је 59 пацијената. Укупно је тестирано 25.039 особа. На респираторима у болницама се налази 287 пацијента. Епидемиолог др Предраг Кон је поздравио мере (ковид пропуснице) које су јуче уведене… »
Кон: Немамо нигде сигуран лежај за нове пацијенте, пропуснице неће бити довољне

Кон: Немамо нигде сигуран лежај за нове пацијенте, пропуснице неће бити довољне

Н1 Инфо 21.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да поздравља увођење ковид пропусница, али је навео да су морале раније да буду уведене и да је "незадовољан и тужан, јер не мисли да ће то бити довољно", и да је медицински део Кризног… »
Кон о ковид пропусницама: Нисам задовољан, мере нису довољне

Кон о ковид пропусницама: Нисам задовољан, мере нису довољне

ОК радио 21.10.2021
Члан Кризног штаба и епидемиолог др Предраг Кон говорио је у Јутру на ТВ Прва о последњој одлуци донетој у среду, увођењу ковид пропусница. Кон је поздравио мере, али и поручио: "Нисам задовољан." - Нисам задовољан, не зато… »
Кон: Епидемиолози од Кризног штаба Србије тражили оштрије мере

Кон: Епидемиолози од Кризног штаба Србије тражили оштрије мере

Слободна Европа 21.10.2021
Члан Кризног штаба Владе Србије за борбу против корона вируса, епидемиолог Предраг Кон изјавио је да поздравља увођење ЦОВИД-19 пропусница, али да су морале раније да буду уведене и да је медицински део Кризног штаба предлагао… »
Кон: Тужан сам јер ковид пропуснице нису довољне, медицински део је предлагао оштрије мере

Кон: Тужан сам јер ковид пропуснице нису довољне, медицински део је предлагао оштрије мере

Данас 21.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да поздравља увођење ковид пропусница, али је навео да су морале раније да буду уведене и да је „незадовољан и тужан јер не мисли да ће то бити довољно“, и да је медицински део Кризног… »
Кон: Ситуација је јако лоша! Нове мере које је донео Кризни штаб нису довољне

ИндексОнлине 21.10.2021
БЕОГРАД – Члан Кризног штаба епидемиолог др Предраг Кон сматра да донете нове мере против вируса корона нису довољне и поздрављајући увођење ковид пропусница наводи и да је лично скептичан да ће се резултати брзо видети јер… »

Глас Зајечара 21.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да поздравља уводјење ковид пропусница, али је навео да су морале раније да буду уведене и да је „незадовољан и тужан јер не мисли да ће то бити довољно“, и да је медицински део… »
Кон: Недовољне нове мере, скептичан по питању резултата

Кон: Недовољне нове мере, скептичан по питању резултата

Дневник 21.10.2021
БЕОГРАД: Члан Кризног штаба епидемиолог др Предраг Кон сматра да донете нове мере против вируса корона нису довољне и поздрављајући увођење ковид пропусница наводи и да је лично скептичан да ће се резултати брзо видети јер… »
Тражили смо затварање после 17х и забрану окупљања! Огласио се Кон после седнице Кризног штаба

Тражили смо затварање после 17х и забрану окупљања! Огласио се Кон после седнице Кризног штаба

Мондо 21.10.2021
Предраг Кон је нагласио и поновио да је ситуација катастрофална. Предраг Кон је нагласио и поновио да је ситуација катастрофална. Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон говорио је данас о ковид пропусницама и навео да мисли… »

Радио сто плус 21.10.2021
„Епидемиолошка ситуација се развила у практично катастрофалну, јер нигде немао сигуран лежај баш потпуно за пацијенте, дакле морају раније да се отпуштају пацијенти да би се добио простор. Ситуација је јако, јако лоша“, рекао је… »
Предраг Кон: Недовољне нове мере, скептичан сам по питању резултата

Предраг Кон: Недовољне нове мере, скептичан сам по питању резултата

Нова 21.10.2021
Члан Кризног штаба епидемиолог др Предраг Кон сматра да донете нове мере против коронавируса нису довољне и поздрављајући увођење ковид пропусница наводи и да је лично скептичан да ће се резултати брзо видети јер, како је… »

Санџак хабер 21.10.2021
БЕОГРАД – Члан Кризног штаба епидемиолог др Предраг Кон сматра да донете нове мере против вируса корона нису довољне и поздрављајући увођење ковид пропусница наводи и да је лично скептичан да ће се резултати брзо видети јер… »

Вести дана »