Повезане вести

Калинић о одлуци Ђорђевића да га не зове у Кину: Дао је баналан, глупав разлог

Калинић о одлуци Ђорђевића да га не зове у Кину: Дао је баналан, глупав разлог

Нова 21.10.2021
Кошаркаш Црвене звезде и репрезентације Србије, Никола Калинић, осврнуо се на 2019. годину и одлуку Александра Ђорђевића да га не зове на Светско првенство. Србија је отишла без Калинића и Недовића у Кину, доживела фијаско, а… »
Калинић открио зашто га је Ђорђевић прецртао за СП: “Дао ми је баналан разлог”

Калинић открио зашто га је Ђорђевић прецртао за СП: “Дао ми је баналан разлог”

Вести онлине 21.10.2021
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић открио је после две године који су били разлози зашто није ишао ња Мундобаскет 2019. у Кини. Репрезентација Србије је ишла у јаком саставу, али чињеница је да је недостајао Калинић, који… »
"Ђорђевић ми је дао глуп и баналан разлог": Никола Калинић проговорио о неигрању за репрезентацију: "Тешко ми је пало, било…

"Ђорђевић ми је дао глуп и баналан разлог": Никола Калинић проговорио о неигрању за репрезентацију: "Тешко ми је пало, било…

Спортал блиц 21.10.2021
Добио је велику минутажу, важну улогу и одмах је показао колико је значајан за екипу . се вратио овог лета у Црвену звезду после шест година и ако погледа уводни део сезоне може да каже да је направио праву ствар. О утисцима из… »
Калинић после две године о прецртавању из репрезентације: ‘Сале ми је дао баналан, глупав разлог – не знам шта му је било у…

Калинић после две године о прецртавању из репрезентације: ‘Сале ми је дао баналан, глупав разлог – не знам шта му је било у…

Хот спорт 21.10.2021
Кошаркаш Црвене звезде се осврнуо на одлуку Александра Ђорђевића. Никола Калинић је био део репрезентације која је освојила сребро на Светском првенству 2014. године, потом и на Олимпијским играма 2016. у Рију. Међутим, када се… »
Калинић о ђорђевићевом прецртавању: Сале ми је дао глупав разлог, не знам шта се дешавало у његовој глави

Калинић о ђорђевићевом прецртавању: Сале ми је дао глупав разлог, не знам шта се дешавало у његовој глави

Вечерње новости 21.10.2021
фото: ЕПА Много се спекулисало о разлозима, посебно након неуспеха "орлова", али се до дана данашњег није разјаснило шта се то десило између њих двојице и да ли постоји неки проблем због ког Калинић није био међу 12. У… »
Калинић отворио душу о Ђорђевићу, али није све за јавност: "Све мање играча ће играти за репрезентацију"

Калинић отворио душу о Ђорђевићу, али није све за јавност: "Све мање играча ће играти за репрезентацију"

Спортске.нет 21.10.2021
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић у опширном интервјуу за " Спорт клуб" дотакао се теме неиграња на Светском првенству 2019. године када није добио позив тадашњег селектора Александра Ђорђевића. Била је то одређена доза… »
Калинић о репрезентацији: Отказа ће бити све више, од Ђорђевића сам добио глупав разлог за СП

Калинић о репрезентацији: Отказа ће бити све више, од Ђорђевића сам добио глупав разлог за СП

Моззарт спорт 21.10.2021
"Све је било нешто изокола, ништа ми није било јасно после тог разговора", рекао је кошаркаш Црвене звезде на тему изостанка са последњег великог репрезентативног такмичења. Добио је велику минутажу, важну улогу и одмах је… »
Сале ми је дао баналан, глупав разлог! Калинић о "прецртавању" са списка: Не знам шта се дешавало у његовој глави...

Сале ми је дао баналан, глупав разлог! Калинић о "прецртавању" са списка: Не знам шта се дешавало у његовој глави...

Мондо 21.10.2021
"Све је било нешто изокола, ништа ми није било јасно после тог разговора", поручио је Никола Калинић. "Све је било нешто изокола, ништа ми није било јасно после тог разговора", поручио је Никола Калинић. Никола Калинић је са… »

Вести дана »