Povezane vesti
Muž mi preporučio baš tu kliniku Violeta s čijih su 10.000€ za liposukciju i silikone zbrisali otkriva: Bile mi čudne…
Kurir 21.10.2021
Brojni naslovi uverili su nas da je sve više hirurga kasapina koji ne mare za lekarsku etiku, ali da hirurg naplati estetski zahvat koji nikada nije urađen još nismo čuli. Do sada! Violeta Vaci iz Subotice za Kurir televiziju tvrdi da je žrtva… »
Platila sam unapred 10.000 evra za silikone i liposukciju, uzeli su mi pare i nestali Kada je advokat podneo tužbu usledio je…
Kurir 21.10.2021
Hirurgu dr D. S. iz jedne beogradske klinike za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (ime i adresa klinike poznati redakciji) unapred sam platila 10.000 evra za ugradnju silikona u grudi i liposukciju. On me nije operisao, odlagao je… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 3 satajoš 5 povezanih

"Obožavam sve što dolazi sa balkana": Laura iz Španije dve godine učila srpski, a sada peva i piše pesme na našem jeziku: Srbiju zavolela zbog crtanog filma (foto)
Blic pre 20 minutajoš 1 povezana

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Bivša nemačka ministarka Analena Berbok izabrana za predsednicu Generalne skupštine UN
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 4 satijoš 1 povezana