Povezane vesti
NOVA SVAĐA! Dalila i Dejan napravili KARAMBOL u Zadruzi! Letele BURME!
Svet & Skandal 21.10.2021
Dalila i Dejan Dragojević žestoko su se sukobili za crnim stolom. Naime, Dalila je ispričala da joj je Dejan vratio burmu i da ju je oslovio devojačkim prezimenom, a potom je bez ikakve šifre priznala da voli Cara. Објава коју дели… »
Dejan se predao, on i dalila odustali od braka: Priznala emocije prema Caru, svi u šoku! Vraćanje burme i prezimena
Blic 21.10.2021
Dalila i Dejan Dragojević sinoć su imali novu bračnu svađu u "Zadruzi 5". Dalila je rekla da joj je Dejan vratio burmu i da ju je oslovio devojačkim prezimenom. - On sve sam radi, sam vraća burmu, sam menja moje prezime. Ja nisam skinula burmu… »
Dejan se predao! Dragojevići odustali od braka: Dalila priznala da voli Cara i sve o poljupcu koji je šokirao cimere! Usledio…
Kurir 21.10.2021
Dalila i Dejan Dragojević su pokrenuli temu o svom braku, a Dejan je bio izričit da mu je u odnosu najvažniji razgovor, dok je Dalili istakla kako joj je sek*ulani odnos najvažniji. Ona se osvrnula i na vraćanje burme kao i prezimena, gde je branila… »
Vesti dana »

„Narod koji se gura u ćošak – ima pravo da se brani“: Ovo je ceo studentski govor koji se čitao širom Srbije
Nedeljnik pre 41 minutajoš 20 povezanih

Statika će odlučiti: Kakva je sudbina Železničke stanice u Novom Sadu?
Vreme pre 5 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 42 minutajoš 43 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice – blokada Gazele, Brankovog i mostova u Pančevu i Šapcu, skupovi širom Srbije
RTS pre 51 minutajoš 37 povezanih