Povezane vesti
Sad si otišao predaleko: Snežanu Đurišić voditelj provocirao intimnim pitanjem
Nova 21.10.2021
Snežana Đurišić gostujući u emisiji "Zvezde Granda specijal" komentarisala je svoju promenu stajlinga, ali i kako njen partner Vanja Milošević reaguje na to. „Ja sam uvek važila za ‘pantalona osobu’, a onda sam se pojavila u haljini i jedan… »
"Au brate, otišao si: Predaleko!" Snežana Đurišić isprovocirana, voditelj je intimnim pitanjem o Vanji šokirao
Blic 20.10.2021
Snežana Đurišić gostujući u jednoj emisiji komentarisala je svoju promenu stajlinga, budući da je u poslednje vreme viđamo u novim izdanjima, ali i kako njen partner - ginekolog Vanja reaguje na to. "Ja sam uvek važila za 'pantalona osobu', a onda… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi marširaju ka Beogradu - akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTV pre 24 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Novi magazin pre 9 satijoš 14 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 9 satijoš 8 povezanih

Raste napetost! Nalog za hapšenje Dodika izdat na njegov rođendan! "Ne bih preporučio sipa da deluje i verujem da neće!" (video)
Kurir pre 55 minutajoš 56 povezanih