Povezane vesti
Sad si otišao predaleko: Snežanu Đurišić voditelj provocirao intimnim pitanjem
Nova 21.10.2021
Snežana Đurišić gostujući u emisiji "Zvezde Granda specijal" komentarisala je svoju promenu stajlinga, ali i kako njen partner Vanja Milošević reaguje na to. „Ja sam uvek važila za ‘pantalona osobu’, a onda sam se pojavila u haljini i jedan kamerman je… »
"Au brate, otišao si: Predaleko!" Snežana Đurišić isprovocirana, voditelj je intimnim pitanjem o Vanji šokirao
Blic 20.10.2021
Snežana Đurišić gostujući u jednoj emisiji komentarisala je svoju promenu stajlinga, budući da je u poslednje vreme viđamo u novim izdanjima, ali i kako njen partner - ginekolog Vanja reaguje na to. "Ja sam uvek važila za 'pantalona osobu', a onda sam se… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Naftnim kompanijama dozvoljeno korišćenje operativnih rezervi
Serbian News Media pre 56 minutajoš 21 povezana
Temperatura pada na 10 stepeni: Očekuju se pljuskovi sa grmljavinom, evo šta kažu meteorolozi za narednih sedam dana
Dnevnik pre 1 satjoš 19 povezanih
(Foto) Rubio i Lavrov razgovarali u Manili o odnosima SAD i Rusije, kao i potrebi da se okonča rat u Ukrajini
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 12 povezanih
AMSS: Očekuje se veći intenzitet saobraćaja pred vikend, na prelazu Gradina čeka se oko 20 minuta
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih
Nenad Vujić osudio rušenje vikendica Srba kod Gazivoda, pozdravio EU
Beta pre 41 minutajoš 7 povezanih