Povezane vesti
Aleksić: Vlast od Koluvije pravi heroja, SNS se „pere“ od Dijane Hrkalović
N1 Info 21.10.2021
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da je Evropska unija u svom izveštaju potvrdila da se Srbija ne bori dovoljno protiv organizovanog kriminala, dok vlast, kako je rekao, od optuženog vlasnika "Jovanjice" Predraga Koluviije… »
Aleksić: Državni vrh odbranom Koluvije poručuje policajcima da ne hapse dilere droge
Radio sto plus 21.10.2021
„Država tako policajcima, tužiocima i sudijama šalje poruku da kada vide nekoga ko prodaje drogu deci okrenu glavu na drugu stranu, jer će u suprotnom biti na udaru tabloida, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, koji… »
Aleksić: Državni vrh odbranom Koluvije poručuje policajcima da ne hapse dilere droge
Novi magazin 21.10.2021
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je Evropska unija u svom izveštaju potvrdila da se Srbija ne bori dovoljno protiv organizovanog kriminala, dok vlast, kako je rekao, od optuženog vlasnika "Jovanjice" Predraga Koluviije… »
Vesti dana »

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

Novosadski studenti šetaju do Tužilaštva i BIA: „Da mi vas nešto pitamo“
Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp pokreće novi trgovinski rat: Ogromne carine na uvoz automobila, pretnje EU i Kanadi
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih