Povezane vesti
Leskovčanin preminuo u kancelariji EPS dok se žalio na grešku u obračunu struje
N1 Info 21.10.2021
Leskovčanin Slavko Cakić (68) preminuo je u prostorijama EPS snabdevanja u tom gradu, dok je podnosio reklamaciju zbog pogrešnog obračuna računa za struju u iznosu od oko 500.000 dinara. Kako je za agenciju Beta rekao njegov sin Velibor, Cakić je juče… »
KOBNA GREŠKA Leskovčanin koji je preminuio u prostorijama EPS-a bio greškom zadužen sa preko pola miliona
Jugmedia 21.10.2021
Na adresu redakciju JuGmedie stiglo je pismo sina Slavko Cakića (68), koji je juče preminuo u prostorijama EPS-a u Leskovcu i u kome se iznose novi detalji ovog tragičnog događaja. Pismo prenosimo u celosti: „Osetio sam potrebu da vam pošaljem ovaj email… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 9 minutajoš 30 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 54 minutajoš 51 povezana
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 9 minutajoš 49 povezanih