Povezane vesti
Edita Aradinović napravila drastičnu promenu izgleda: Duga kosa je prošlost
Nova 21.10.2021
Edita Aradinović ima novi imidž. Edita je skratila kosu i u emisiji "Premijera" pokazala svoju novu frizuru. „Jednostavno dosadilo mi je, bila sam plava, pa crna, nosila nadogradnje, jer od malena patim za dugom kosom jer me mama šišala na kratko… »
Edita odsekla kosu! Pevačica napravila drastičnu promenu, pa otkrila zbog čega je to uradila: Sad sam ja ja! (foto)
Kurir 21.10.2021
Edita Aradinović progovorila je o brojnim detaljima iz karijere, a ono što je svima zapalo za oko jeste pevačicin novi imidž, odnosno znatno kraća dužina kose. Ona je otkrila da odmalena pati za dugom kosom. - Jednostavno dosadilo mi je, bila sam… »
Vesti dana »

Ko je udario žandarma: Vlast tvrdi jedno, snimak pokazuje drugo, a predsednikova priča pada u vodu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 11 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 10 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih