Povezane vesti

Erdogan zapretio proterivanjem deset ambasadora iz Turske

Novi magazin 21.10.2021
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zapretio je danas da će proterati ambasadore iz deset zemalja, uključujući Francusku, Nemačku i SAD posle poziva tih zemalja da Turska oslobodi navodnog protivnika režima Osmana Kavalu. "Rekao sam našem… »

Erdogan prijeti progonom deset ambasadora iz Turske

Al Jazeera 21.10.2021
Turske vlasti su u utorak pozvale ambasadore tih deset zemalja, ocjenjujući „neprihvatljivim“ njihov poziv na oslobađanje Kavale. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan zaprijetio je u četvrtak kako će protjerati ambasadore iz deset država… »

Erdogan zapadnim ambasadorima: Ko ste vi da dajete Turskoj lekcije?

Politika 21.10.2021
ISTANBUL - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan kritikovao je danas ambasadore 10 zemalja zbog njihovog poziva na oslobađanje filantropa Osmana Kavale, rekavši da bi Turska trebalo da im uskrati gostoprimstvo. Ministarstvo inostranih poslova pozvalo… »

Erdogan besan, zapretio proterivanjem 10 ambasadora, uključujući i američkog: Šta mislite, ko ste vi da držite lekcije…

Kurir 21.10.2021
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan zapretio je da će proterati iz zemlje ambasadore 10 država, uključujući i SAD, koji su pozvali da se oslobodi borac za ljudska prava Osman Kavala. "Zašto tih 10 ambasadora daju takve izjave? Rekao sam našem… »

Erdogan udara na zapad: Turska preti proterivanjem 10 ambasadora!

Večernje novosti 21.10.2021
Foto: EPA - Zašto tih 10 ambasadora daju takve izjave? Rekao sam našem Ministarstvu spoljnih poslova da nemamo taj luksuz da ih primamo u svoju zemlju. Zar je vaš posao da držite lekcije Turskoj? Ko mislite da ste? Ostavite Kavalu. Zar vi u vašim… »

Erdoganova pretnja

Vesti online 21.10.2021
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan zapretio je da će proterati iz zemlje ambasadore 10 država, uključujući i SAD, koji su pozvali da se oslobodi borac za ljudska prava Osman Kavala. – Zašto tih 10 ambasadora daju takve izjave? Rekao sam… »

"Šta mislite da: Ste?" Erdogan kritikovao ambasadore 10 zemalja zbog poziva na oslobađanje filantropa Kavale

Blic 21.10.2021
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan kritikovao je danas ambasadore 10 zemalja zbog njihovog poziva na oslobađanje filantropa Osmana Kavale, rekavši da bi Turska trebalo da im uskrati gostoprimstvo. Ministarstvo inostranih poslova pozvalo je u utorak… »

Erdogan zapretio Amerikancima: Nije štedeo reči, spreman je na radikalan potez!

Pravda 21.10.2021
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan zapretio je da će proterati iz zemlje ambasadore 10 država, uključujući i SAD, koji su pozvali da se oslobodi borac za ljudska prava Osman Kavala. - Zašto tih 10 ambasadora daju takve izjave? Rekao sam našem… »

Vesti dana »