Повезане вести

Пикси изабрао страну! Селектор Србије на састанку код председник УЕФА: Још једном сам поновио - апсолутно сам против идеје да…

Пикси изабрао страну! Селектор Србије на састанку код председник УЕФА: Још једном сам поновио - апсолутно сам против идеје да…

Спортал блиц 21.10.2021
Селектор има јасан став и од њега не жели да одступи! Шеф стручног штаба нашег националног тима и легендарни фудбалер и био је гост председника УЕФА Александра Чеферина у Ниону, а ову посету је искористио и да поприча о… »
Стојковић посетио Чеферина: Селектор провео дан у Ниону!

Стојковић посетио Чеферина: Селектор провео дан у Ниону!

Хот спорт 21.10.2021
Легендарни Пикси истиче да је позив прихватио са великим задовољством. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић био је данас у Ниону гост председника УЕФА Александера Чеферина. -Позив председника УЕФА Чеферина… »
Пикси рекао и Чеферину: Апсолутно сам против Мундијала на сваке две године

Пикси рекао и Чеферину: Апсолутно сам против Мундијала на сваке две године

Моззарт спорт 21.10.2021
“Морамо да сачувамо и ЕП”, рекао Стојковић. Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић је још једном поновио да је против револуционарне промене у фудбалу, да се Светска првенства играју на сваке две године. Само што овог… »
Пиксију сулуда идеја о Мундијалу на 2 године: Морамо да сачувамо ЕУРО

Пиксију сулуда идеја о Мундијалу на 2 године: Морамо да сачувамо ЕУРО

Нова 21.10.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић био је у Ниону гост председника УЕФА Александера Чеферина. Било је речи о идеји да се Мундијал организује на сваке две године. Иницијативу је покренуо Арсен Венгер, ФИФА… »
Рекао сам и чеферину - ја сам против тога: Пикси отишао у Нион и побунио се због сулуде идеје коју има Венгер!

Рекао сам и чеферину - ја сам против тога: Пикси отишао у Нион и побунио се због сулуде идеје коју има Венгер!

Мондо 21.10.2021
Србија би имала користи од тога, али фудбал је најважнији. Србија би имала користи од тога, али фудбал је најважнији. Председник ФИФА Ђани Инфантино лансирао је револуционарну идеју, неки ће рећи и сулуду, да се убудуће Светско… »
Пикси гост Чеферина: Пријатељу, хвала ти ФОТО

Пикси гост Чеферина: Пријатељу, хвала ти ФОТО

Нова 21.10.2021
Александар Чеферин, први човек УЕФА, угостио је Драгана Стојковића Пиксија у седишту Европске куће фудбала. Словенац који већ дуго води УЕФА, био је домаћин селектору фудбалске репрезентације Србије. Пикси је тренутно у мисији… »

Вести дана »