Povezane vesti
Doktor Branislav Tiodorović: "Kovid propusnice su samo početak, moraćemo da uvedemo oštrije mere"
Večernje novosti 21.10.2021
Foto: Tanjug/Zoran Žestić Prema rečima epidemiologa i člana Kriznog štaba prof. dr Branislava Tiodorovića, kovid propusnice su samo uvod i najava za mere koje će biti uvedene, i on je već prethodno procenio da se "sigurno neće na tome stati". - Mi i… »
„Mera o kovid propusnicama važiće 10 dana, posle toga moraće oštrije“
Nova 21.10.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović je govoreći o jučerašnjoj sednici Kriznog štaba rekao da je medicinski deo ostao pri svom stavu, tačnije vrlo rigoroznim merama u trajanju od najmanje 10 dana. „Ali, odluke se donose na osnovu predloga, a mi smo… »
"Ovo će važiti 10 dana, a onda moraju rigorozne mere": Dr Tiodorović rešava dileme oko kovid propusnica: Može li se dobiti…
Blic 21.10.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović pojasnio je, govoreći o jučerašnjoj sednici Kriznog štaba, da je medicinski deo ostao pri svom stavu, tačnije vrlo rigoroznim merama u trajanju od najmanje 10 dana. "Ali, odluke se donose na osnovu predloga, a mi smo… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Sa skupa "Država to smo mi" u Nišu poručeno: Spremni smo za izbore, moramo se ujediniti do konačne pobede
Nova pre 1 minutjoš 23 povezane
Zvezda bolja od Radničkog u Kragujevcu za šesti vezani trijumf u Super ligi Srbije
Radio sto plus pre 37 minutajoš 32 povezane
Počeo Kopaonik biznis forum; Sosa: MMF očekuje ubrzanje privrednog rasta u Srbiji
RTS pre 57 minutajoš 27 povezanih
uživo Ajatolah je mrtav, Iran preti odmazdom: Nastavljeni udari na Teheran, ne prestaju napadi na Bliskom istoku
NIN pre 27 minutajoš 66 povezanih
U Teheranu nove eksplozije, Izrael potvrdio vazdušne udare; Tramp: Ako Iran udari uzvratićemo neviđenom silom
RTV pre 1 minutjoš 108 povezanih