Povezane vesti

"Gradili su ih monasi posle Maričke i Kosovske bitke" Predsednik Srbije obišao Bogorodičnu crkvu u Mrzenici (foto)

"Gradili su ih monasi posle Maričke i Kosovske bitke" Predsednik Srbije obišao Bogorodičnu crkvu u Mrzenici (foto)

Srbija danas 21.10.2021
Prvobitna crkva na ovom mestu izgrađena je u 14. veku, pre Kosovskog boja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutno obilazi manastir Mrzenicu koji pripada Eparhiji kruševačkoj Srpske pravoslavne crkve. Nalazi se i istoimenom selu, na teritoriji… »
"Kasnimo svuda, ali je naša Srbija toliko lepa" Predsednik Srbije oduševljen lepotom naše zemlje (foto)

"Kasnimo svuda, ali je naša Srbija toliko lepa" Predsednik Srbije oduševljen lepotom naše zemlje (foto)

Srbija danas 21.10.2021
Vučić objavio je novu fotografiju na svom Instagram profilu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se trenutno nalazi u naselju Krivi Vir koje je locirano u opštini Boljevac u Zaječarskom okrugu. Tom prilikom je objavio novu fotografiju na svom… »
"Poseta manastiru Ravanica vratila mi je snagu" Predsednik Vučić se poklonio moštima Kneza Lazara (foto)

"Poseta manastiru Ravanica vratila mi je snagu" Predsednik Vučić se poklonio moštima Kneza Lazara (foto)

Srbija danas 21.10.2021
Manastir Ravanica, sa crkvom posvećenom Svetom Vaznesenju Gospodnjem, sazidao je Sveti knez Lazar. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas manastir Ravanica kod Kragujevca, gde se poklonio moštima Kneza Lazara. - Celivao sam mošti našeg… »

Vesti dana »