Povezane vesti
Zgadio mi se! Rialda rešila da Kenana tuži za nasilje, pevačica otkrila sve detalje - "Nije prvi put da me povredi!"
Mondo 21.10.2021
Rialda Karahasanović još jednom o sukobu sa bivšim. Rialda Karahasanović još jednom o sukobu sa bivšim. Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović našli su se u centru skandala kada je pevačica iznela tvrdnje da je njen bivši partner fizički nasrnuo na nju… »
Rialda Karahasanović rešila da presavije tabak Pevačica progovorila o Kenanu Tahiroviću i nasilju koje je pretrpela: Zgadio mi…
Kurir 21.10.2021
Pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović se pojavila pred medijima nakon stravičnog skandala koji se odigrao pre samo nekoliko dana. Naime, njen bivši dečko Kenan Tahirović je fizički nasrnuo na Rialdu, prilikom čega joj je polupao gornju usnu… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio Filipine: Najmanje tri osobe poginule u potresu, više desetina objekata oštećeno
Euronews pre 34 minutajoš 14 povezanih
Preliminarni rezultat izbora na Kosovu: Samoopredeljenje osvojilo 42,92 odsto glasova, Srpska lista 6,17 odsto
Radio 021 pre 19 minutajoš 12 povezanih
Simić: Po preliminarnim rezultatima Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih
Pretežno sunčano i toplo vreme: Najviša temperatura do 31 stepen
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 9 povezanih