Povezane vesti
EL - Budi se Makabi, drama u Milanu
Sportske.net 21.10.2021
Makabi je posle nešto lošijeg starta sezone uspeo da veže dve uzastopne pobede, a najnoviju je ostvario večeras u Tel Avivu protiv Panatinaikosa rezultatom 77:73. Domaći su bili znatno bolji tokom prve tri četvrtine, a Atinjani su tek u poslednjih deset… »
Konačno pobeda Efesa, Lučić vodio Bajern do prvenca
N1 Info 21.10.2021
Košarkaši Anadolu Efesa konačno su ostvarili prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige. Aktuelni šampion Evrope je u petom kolu u Istanbului savladao Uniks iz Kazanja rezultatom 71:68, a odličan debi u dresu turskog tima imao je Ilajdža Brajant. Srpski… »
Evroliga: Efes konačno pobedio. Lučić vodio Bajern do trijumfa u Litvaniji
Sportske.net 21.10.2021
Košarkaši Anadolu Efesa upisali su prvu pobedu u Evroligi ove sezone pošto su u meču 5. kola na svom terenu u tesnom meču nadigrali Uniks iz Kazanja 71:68. Prva četvrtina protekla je u velikoj borbi, a prednost u ovom delu igre pretežno su imali gosti iz… »
Vesti dana »
Požar u Novom Pazaru još nije lokalizovan, vatra pod djelimičnom kontrolom
Sandžak press pre 17 minutajoš 40 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 26 povezanih
Kraj jedne ere - poslednji ples je završen! Višestruki grend slem šampion odigrao svoj poslednji meč u karijeri na Australijan openu
Večernje novosti pre 12 minutajoš 44 povezane
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 12 minutajoš 24 povezane