Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo predsednika Haitija

B92 22.10.2021
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo predsednika Haitija, Žovnela Moiza. Žovanel Moiz ubijen je 7. jula 2021. godine u glavnom gradu Haitija. Vlasti Haitija saopštile su da je kolumbijski državljanin, koji se smatra osumnjičenim za ubistvo predsednika… »

Ovaj čovek je veoma opasan: Na Jamajci uhapšen čovek osumnjičen za ubistvo predsednika Haitija

Večernje novosti 22.10.2021
Foto: Printskrin/Jutjub - Mario Antonio Palasios je deo grupe plaćenika. Ovaj čovek je veoma opasan - navela je policija Haitija na svom zvaničnom Tviter nalogu, prenosi Rojters. Vlasti Jamajke potvrdile su danas da je uhapšena osoba, za koju su samo… »

Uhapšen Kolumbijac na Jamajci osumnjičen za ubistvo Moiza: Grupa plaćenika je glavna osumnjičene za ubistvo, ali još niko…

Blic 22.10.2021
Vlasti Haitija saopštile su danas da je kolumbijski državljanin Mario Antonio Palasios, koji se smatra osumnjičenim za ubistvo predsednika Haitija Žovnela Moiza, uhapšen na Jamajci dok se istraga nastavlja. - Mario Antonio Palasios je deo grupe… »

Na Jamajci uhapšen osumnjičen za ubistvo predsednika Haitija

RTS 22.10.2021
Vlasti Haitija saopštile su da je kolumbijski državljanin, koji se smatra osumnjičenim za ubistvo predsednika Haitija Žovnela Moiza, uhapšen na Jamajci dok se istraga nastavlja. "Mario Antonio Palasios je deo grupe plaćenika. Ovaj čovek je veoma… »

Uhapšen Kolumbijac na Jamajci osumnjičen za ubistvo Moiza

Nova 22.10.2021
Vlasti Haitija saopštile su danas da je kolumbijski državljanin Mario Antonio Palasios, koji se smatra osumnjičenim za ubistvo predsednika Haitija Žovnela Moiza, uhapšen na Jamajci dok se istraga nastavlja. „Mario Antonio Palasios je deo grupe… »

Vesti dana »