Povezane vesti
DALILA ne prestaje da šokira! Dragojevićka ima samo jednu želju, a tiče se cara! A evo gde on želi da je vodi! (VIDEO)
Kurir 22.10.2021
U toku je specijalni zadatak Velikog šefa, a Filip Car i Dalila Dragojević su zamislili želje i okirali sve gledaoce. - Hteo bih da dobijem Rajsko ostrvo i celu noć da traje maraton filmova i da odvedem svoja najbolja druga, a to su Miki i Dalila… »
Emilija Velemir je napustila Zadrugu 5! Oplela po Dalili i Caru! (VIDEO)
Svet plus 22.10.2021
Emilija Velemir je napustila "Zadrugu 5"! U studiju je oplela po Dalili Dragojević i Filipu Caru, a Dejana podržala. Svi vidimo emocije kaže ona... Milan Milošević je opet ušao u Belu kuću, kako bi saopštio zadrugarima ko je zadrugar koji napušta… »
Hitno izbacivanje iz zadruge: Ona je momentalno morala da napusti Belu kuću (foto)
Mondo 22.10.2021
Iznenadno izbacivanje šokiralo je sve učesnike. Iznenadno izbacivanje šokiralo je sve učesnike. Sinoć je u rijalitiju “Zadruga” došlo do iznenadnog izbacivanja, zbog čega su svi učesnici ostali zatečeni. U iznenadnom preseku najmanje glasova… »
Šok odluka produkcije! Ona je sinoć momentalno izbačena iz Zadruge, ukućani ostali u čudu nakon ovoga!
Alo 22.10.2021
Izbačena zadrugarka je u studiju kod Dušice sumirala svoje utiske iz rijalitija. Sinoć je u "Zadruzi 5" održano vanredno izbacivanje, a rijaliti je napustila učesnica Emilija Velemir. Emilija Velemir je imala najmanju podršku publike, te je zauvek… »
Ona je izbačena iz rijalitija: Učesnica napustila Belu kuću, pa priznala zbog čega se kaje! (video)
Kurir 22.10.2021
Rijaliti učesnici imali su vandredno izbacivanje, a jedna takmičarka napustila je Belu kuću. Emilija Velemir zauvek je napustila "Zadrugu 5". Ona je došla u studio i ispričala kako se oseća. "Ja sam se pogubila, nedostajala mi je porodica. Moram… »
Vesti dana »

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 34 minutajoš 37 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 46 minutajoš 21 povezana

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih

Kremlj: Datum novih rusko-američkih razgovora biće određen narednih dana
Nova pre 1 satjoš 84 povezane