Povezane vesti

Zoran Lukić selektor košarkaške reperezentacije Rusije

Vesti online 22.10.2021
Srpski trener Zoran Lukić zvanično je novi selektor košarkaške reprezentacije Rusije, objavio je danas tamošnji savez. Kako je saopšteno, Lukić se nastaviti da vodi i ruski klub Nižnji Novgorod, a u drugoj polovini novembra održaće prvi trening… »

Lukić: Prihvatio bih ponudu samo Rusije i Srbije

Danas 22.10.2021
Kada se u obzir uzme prethodni staž proveden u Nižnjem Novgorodu i CSKA, nekako se čini logičnim to što je Košarkaški savez Rusije imenovao za novog selektora Zorana Lukića, cenjenog srpskog stručnjaka. Veliko poštovanje Zoranu Lukiću ukazano… »

Sada i zvanično: Srpski trener je novi selektor košarkaša Rusije

Nova 22.10.2021
Košarkaški savez Rusije imenovao je srpskog trenera Zorana Lukića za novog selektora muške reprezentacije te zemlje. Lukić će na klupi Rusije zameniti Sergeja Bazareviča, koji je na toj funkciji bio prethodnih pet godina i kojem je četvrto mesto… »

Zvanično - Lukić za kormilom ruske reprezentacije: Prihvatio bih ponudu samo Rusije ili Srbije

Mozzart sport 22.10.2021
Velika čast za srpskog trenera. Ono što je juče najavljeno, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu. Zoran Lukić je novi košarkaški selektor Rusije. 19.00: (1,35) Crvena zvezda (16,0) Alba (3,50) Juče je Sport Ekspres preneo da je srpski stručnjak… »

Zoran Lukić zvanično preuzeo Rusiju

B92 22.10.2021
Srpski stručnjak Zoran Lukić, koji vodi Nižnji iz Novgoroda, zvanično je preuzeo košarkašku selekciju Rusije, potvrdio je Savez. On će tako naslediti Sergeja Bazareviča koji je posle pet godina otišao zbog neuspeha u borbi za Olimpijske igre u… »

Zvanično: Srpski košarkaški trener preuzeo selekciju Rusije

Večernje novosti 22.10.2021
FOTO: N. Paraušić Kako je saopšteno, on će nastaviti da vodi i ruski klub Nižnji Novgorod, a u drugoj polovini novembra održaće prvi trening kamp reprezentacije. Lukić je na selektorskoj poziciji zamenio Sergeja Bazareviča, koji je poslednjih pet… »

Zoran Lukić selektor Rusije

Sportski žurnal 22.10.2021
Kako je saopšteno, Lukić se nastaviti da vodi i ruski klub Nižnji Novgorod, a u drugoj polovini novembra održaće prvi trening kamp reprezentacije. Srpski trener Zoran Lukić zvanično je novi selektor košarkaške reprezentacije Rusije, objavio je… »

Zvanično: Srbin novi selektor Rusije

N1 Info 22.10.2021
Izvršni komitet Košarkaškog saveza Rusije imenovao jeZorana Lukića za novog selektora muške reprezentacije, saopšteno je iz Moskve. Srpski stručnjak je na pomenutoj poziciji zamenio Sergeja Bazareviča koji nije uspeo da odvede nacionalni tim do… »

Rusi hoće na vrh! Srbin novi selektor košarkaša "Zbornaje komande", do juče je vodio juniore!

Blic sport 21.10.2021
Aktuelni trener Nižnjeg Novgoroda, , koji je prošle godine na evropskom prvenstvu vodio juniorsku reprezentaciju Srbije, izabran je za novog selektora reprezentacije Rusije. Očekuje se da u petak srpski strateg dobije odobrenje od košarkaškog saveza… »

Vesti dana »