Povezane vesti
Tiodorović: Začuđen sam odlukom o modelu nastave, potrebno 10, 15 dana van škole
N1 Info 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je u emisiji N1 Studio Live da je "malo začuđen" odlukom o modelu nastave od ponedeljka. "Naš kolega pedijatar je na Kriznom štabu rekao da je neophodno ići na onlajn sistem, mi smo ga… »
Tiodorović: Začuđen sam odlukom o modelu nastave, potrebno 10, 15 dana van škole
Glas Zaječara 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je u emisiji N1 Studio Live da je „malo začuđen“ odlukom o modelu nastave od ponedeljka. „Naš kolega pedijatar je na Kriznom štabu rekao da je neophodno ići na onlajn sistem, mi smo ga… »
Tiodorović: Medicinski deo Kriznog štaba predlagao prelazak na onlajn nastavu, odlučeno drugačije
Novi magazin 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je u danas da je "malo začuđen" odlukom o modelu nastave od ponedeljka i istakao da je medicinski deo Kriznog štaba podržao predlog da sve škole pređu na onlajn sistem nastave, ali da je Tim… »
Danas 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je u emisiji N1 Studio Live da je „malo začuđen“ odlukom o modelu nastave od ponedeljka. „Naš kolega pedijatar je na Kriznom štabu rekao da je neophodno ići na onlajn sistem, mi smo ga… »
Tiodorović: Začuđen sam odlukom o nastavi, potrebno 10, 15 dana van škole
Nova 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da je "malo začuđen" odlukom o modelu nastave od ponedeljka. „Naš kolega pedijatar je na Kriznom štabu rekao da je neophodno ići na onlajn sistem, mi smo ga podržali, očigledno da je Tim za… »
Revolt roditelja: Mame i tate u strahu od predloga da sva deca od ponedeljka idu na onlajn nastavu
Kurir 22.10.2021
Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović rekao je u sredu da je predlog kriznog štaba da odmah, odnosno od ponedeljka 25. oktobra sve škole i svi razredi, bez izuzetka, pređu na onlajn nastavu najmanje 10 dana, a ova mogućnost izazvala je revolt mnogih… »
Vesti dana »
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 33 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
N1 Info pre 58 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za legalizaciju nelegalnih objekata u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 26 povezanih
Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Biznis.rs pre 38 minutajoš 11 povezanih