Povezane vesti

Tiodorović: Začuđen sam odlukom o modelu nastave, potrebno 10, 15 dana van škole

Tiodorović: Začuđen sam odlukom o modelu nastave, potrebno 10, 15 dana van škole

N1 Info 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je u emisiji N1 Studio Live da je "malo začuđen" odlukom o modelu nastave od ponedeljka. "Naš kolega pedijatar je na Kriznom štabu rekao da je neophodno ići na onlajn sistem, mi smo ga… »
Tiodorović: Medicinski deo Kriznog štaba predlagao prelazak na onlajn nastavu, odlučeno drugačije

Tiodorović: Medicinski deo Kriznog štaba predlagao prelazak na onlajn nastavu, odlučeno drugačije

Novi magazin 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je u danas da je "malo začuđen" odlukom o modelu nastave od ponedeljka i istakao da je medicinski deo Kriznog štaba podržao predlog da sve škole pređu na onlajn sistem nastave, ali da… »

Glas Zaječara 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je u emisiji N1 Studio Live da je „malo začuđen“ odlukom o modelu nastave od ponedeljka. „Naš kolega pedijatar je na Kriznom štabu rekao da je neophodno ići na onlajn sistem, mi… »

Danas 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je u emisiji N1 Studio Live da je „malo začuđen“ odlukom o modelu nastave od ponedeljka. „Naš kolega pedijatar je na Kriznom štabu rekao da je neophodno ići na onlajn sistem, mi… »
Tiodorović: Začuđen sam odlukom o nastavi, potrebno 10, 15 dana van škole

Tiodorović: Začuđen sam odlukom o nastavi, potrebno 10, 15 dana van škole

Nova 22.10.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da je "malo začuđen" odlukom o modelu nastave od ponedeljka. „Naš kolega pedijatar je na Kriznom štabu rekao da je neophodno ići na onlajn sistem, mi smo ga podržali, očigledno… »
Revolt roditelja: Mame i tate u strahu od predloga da sva deca od ponedeljka idu na onlajn nastavu

Revolt roditelja: Mame i tate u strahu od predloga da sva deca od ponedeljka idu na onlajn nastavu

Kurir 22.10.2021
Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović rekao je u sredu da je predlog kriznog štaba da odmah, odnosno od ponedeljka 25. oktobra sve škole i svi razredi, bez izuzetka, pređu na onlajn nastavu najmanje 10 dana, a ova mogućnost izazvala je revolt… »

Vesti dana »