Повезане вести

Тиодоровић: Зачуђен сам одлуком о моделу наставе, потребно 10, 15 дана ван школе

Тиодоровић: Зачуђен сам одлуком о моделу наставе, потребно 10, 15 дана ван школе

Н1 Инфо 22.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић изјавио је у емисији Н1 Студио Ливе да је "мало зачуђен" одлуком о моделу наставе од понедељка. "Наш колега педијатар је на Кризном штабу рекао да је неопходно ићи на онлајн… »

Глас Зајечара 22.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић изјавио је у емисији Н1 Студио Ливе да је „мало зачуђен“ одлуком о моделу наставе од понедељка. „Наш колега педијатар је на Кризном штабу рекао да је неопходно ићи на онлајн… »
Тиодоровић: Медицински део Кризног штаба предлагао прелазак на онлајн наставу, одлучено другачије

Тиодоровић: Медицински део Кризног штаба предлагао прелазак на онлајн наставу, одлучено другачије

Нови магазин 22.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић изјавио је у данас да је "мало зачуђен" одлуком о моделу наставе од понедељка и истакао да је медицински део Кризног штаба подржао предлог да све школе пређу на онлајн систем… »

Данас 22.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић изјавио је у емисији Н1 Студио Ливе да је „мало зачуђен“ одлуком о моделу наставе од понедељка. „Наш колега педијатар је на Кризном штабу рекао да је неопходно ићи на онлајн… »
Тиодоровић: Зачуђен сам одлуком о настави, потребно 10, 15 дана ван школе

Тиодоровић: Зачуђен сам одлуком о настави, потребно 10, 15 дана ван школе

Нова 22.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић изјавио је да је "мало зачуђен" одлуком о моделу наставе од понедељка. „Наш колега педијатар је на Кризном штабу рекао да је неопходно ићи на онлајн систем, ми смо га… »
Револт родитеља: Маме и тате у страху од предлога да сва деца од понедељка иду на онлајн наставу

Револт родитеља: Маме и тате у страху од предлога да сва деца од понедељка иду на онлајн наставу

Курир 22.10.2021
Епидемиолог проф. др Бранислав Тиодоровић рекао је у среду да је предлог кризног штаба да одмах, односно од понедељка 25. октобра све школе и сви разреди, без изузетка, пређу на онлајн наставу најмање 10 дана, а ова могућност… »

Вести дана »