Povezane vesti
Ja sam za mnogo snažnije mere: Vučić o propusnicama i koroni - da je moguće, vakcinacija bi bila obavezna
Mondo 22.10.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se, tokom obilaska novog rudnika u Boru, osvrnuo na trenutnu epidemiološku situaciju u zemlji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se, tokom obilaska novog rudnika u Boru, osvrnuo na trenutnu epidemiološku situaciju u… »
Ni propusnice ni "nepropusnice": Vučić najavio dolazak novog leka za koronu u Srbiju: Zalagao bih se za mnogo snažnije mere
Blic 22.10.2021
Ja mislim da je spas u vakcini, ne u propusnicama ili neporopusnicama, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako navodi, ljudima kojima to ne možete da objasnite, "ne znam šta možete da im objasnite, prosto ne vredi". - Ljudi koji gledaju izdvojeno… »
Vesti dana »
„EVROPSKA SRBIJA – MARINIKA TEPIĆ – ZDRAVKO PONOŠ“ predala potpise RIK-u: Tepić – U najtežem trenutku se ne napušta ono u šta verujete
Serbian News Media pre 3 satajoš 1 povezana
Neverovatna treća deonica donela Partizanu rutinski trijumf nad osvajačem Evrokupa
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Posle remija u Surdulici: Rendulić nije zadovoljan, Ilić kaže da je ekipa pokazala karakter
Danas pre 7 satijoš 1 povezana