Повезане вести
Мирко Иванић у Звезди до 2025. године
Нови магазин 22.10.2021
Фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић продужио је данас уговор са тим клубом до 2025. године. "Веома сам срећан због тога што сам продужио уговор са Црвеном звездом. Морам да истакнем да смо се много раније договорили око тога, али… »
БУМ - Мирко Иванић потписао!
Спортске.нет 22.10.2021
Фудбалски клуб Црвена звезда озваничио је нову сарадњу са једним од најбољих фудбалера екипе Мирком Иванићем до 2025. године. Какав посао само дан пошто је постигао гол против Мидтјиланда! Мирко Иванић је парафирао… »
Иванић продужио уговор са Звездом до 2025. године
Дневник 22.10.2021
БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић продужио је данас уговор до 2025. године, саопштено је на сајту црвено-белих. "Веома сам срећан због тога што сам продужио уговор са Црвеном звездом. Морам да истакнем да смо се много… »
Иванић до 2025!
Н1 Инфо 22.10.2021
Фудбалски клуб Црвена звезда продужио је уговор са Мирком Иванићем на још четири године. Како је реч о једном од најбољих појединаца тима већ неколико сезона, потписивање новог уговора сматра се великим успехом. „Веома сам… »
Делије су одушевљене: Огроман посао одрађен у Љутице Богдана, Иванић продужио уговор – ево до кад ће носити црвено-бели…
Хот спорт 22.10.2021
Црвена звезда је урадила један од најважнијих послова у текућој сезони, барем када је реч о играчком кадру. Један од најбољих фудбалера српског шампиона Мирко Иванић продужио је уговор са клубом на још четири године. ФОТО: ФК… »
Звездин бинго: Иванић потписао до 2025!
Моззарт спорт 22.10.2021
Један од најбољих играча продужио уговор. Јуче гол у Данској, данас већ нови уговор са Црвеном звездом. Много разлога за задовољство има Мирко Иванић, али и српски шампион, пошто су потписали наставак сарадње до 2025. године… »
Фудбалска бомба: Звезда „закључала“ Иванића још четири године
Нова 22.10.2021
Црвена звезда и Мирко Иванић потписали су нови уговор о сарадњи до 2025. године. Иванић је истакао да је ово био прави тренутак да се званично потпише нови уговор о сарадњи. „Веома сам срећан због тога што сам продужио уговор… »
Гол, па потпис! Најлепша могућа вест за звезду: Мирко Иванић ће на "Маракани" играти до 32. године!
Мондо 22.10.2021
Један од најбољих играча Звезде не одлази. Један од најбољих играча Звезде не одлази. Само дан пошто је Мирко Иванић донео Црвеној звезди велики бод на гостовању Митјиланду, навијачи су чули сјајне вести! Иванић ће наставити… »
Вести дана »
Хорор сцена у Никшићу: У стану откривена тела мушкарца и жене, сумња се на двоструко убиство
Блиц пре 42 минутајош 16 повезаних
Рхзм издао упозорење за данашњи дан: Магла "прогутала" Србију, возачи возите опрезно
Мондо пре 1 сатјош 12 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 52 минутајош 13 повезаних
Стање на путевима: Магла и смањена видљивост ујутро и увече
Глас Зајечара пре 21 минутајош 9 повезаних