Povezane vesti
"Napraviću ogromnu svadbu sinu jovanu i snajki Nataši Rodić" Zlata Petrović hoće da ženi sina: "Više ne radi za 30.000 dinara…
Blic 22.10.2021
Zlati Petrović ispuniće se želja da joj najstarija sestra Rodić postane snajka. Naime, Nataša Rodić je nedavno svojom objavom na Instagramu podgrejala priču o njenoj tajnoj vezi sa Jovanom Pejićem, sinom voditelja Zorana Pejića Peje i popularne pevačice… »
Zlata sinu i rodićki pravi svadbu za pamćenje: A mali Peja ne radi više za 30.000! Sad se opario i to baš pošteno
Kurir 22.10.2021
Zlati Petrović ispuniće se želja da joj najstarija sestra Rodić postane snajka. “Nataša je sjajna devojka. Vredna, radna, poštena. Ona i Jovan se viđaju, druže se. Sad, meni je glupo da zapitkujem šta se dešava. Ako mene pitate, ja bih bila najsrećnija… »
Vesti dana »

(Video) "za njih je to parče krpe, za nas je svetinja" Ministarka Mesarović učestvovala u farbanju srpske trobojke, evo koja je njena ključna poruka
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Srbija pala u drami sa Španijom: Kusturica promašio trojku za pobedu
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 62 povezane

Rhmz izdao upozorenje na visoke temperature: Vreli talas u Srbiji do 17. avgusta
IndeksOnline pre 7 minutajoš 52 povezane

U pucnjavi u Gnjilanu ubijene tri osobe; Uhapšen osumnjičeni, ranije viđen u društvu Osmani, Kurtija i Haradinaja
Vesti online pre 57 minutajoš 19 povezanih