Povezane vesti
"Napraviću ogromnu svadbu sinu jovanu i snajki Nataši Rodić" Zlata Petrović hoće da ženi sina: "Više ne radi za 30.000 dinara…
Blic 22.10.2021
Zlati Petrović ispuniće se želja da joj najstarija sestra Rodić postane snajka. Naime, Nataša Rodić je nedavno svojom objavom na Instagramu podgrejala priču o njenoj tajnoj vezi sa Jovanom Pejićem, sinom voditelja Zorana Pejića Peje i popularne pevačice… »
Zlata sinu i rodićki pravi svadbu za pamćenje: A mali Peja ne radi više za 30.000! Sad se opario i to baš pošteno
Kurir 22.10.2021
Zlati Petrović ispuniće se želja da joj najstarija sestra Rodić postane snajka. “Nataša je sjajna devojka. Vredna, radna, poštena. Ona i Jovan se viđaju, druže se. Sad, meni je glupo da zapitkujem šta se dešava. Ako mene pitate, ja bih bila najsrećnija… »
Vesti dana »
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 29 povezanih
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 50 minutajoš 45 povezanih
Bez jasne većine: Posle izbora Kosovo ulazi u period političke neizvesnosti (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 72 povezane
Podvodni zemljotres kod obale Kube zaljuljao zgrade u Havani, osetio se na Floridi
Insajder pre 2 satajoš 72 povezane
Putevi Srbije: Kamioni na granici sa Hrvatskom čekaju do četiri sata
Serbian News Media pre 4 satijoš 40 povezanih