Povezane vesti
"Napraviću ogromnu svadbu sinu jovanu i snajki Nataši Rodić" Zlata Petrović hoće da ženi sina: "Više ne radi za 30.000 dinara…
Blic 22.10.2021
Zlati Petrović ispuniće se želja da joj najstarija sestra Rodić postane snajka. Naime, Nataša Rodić je nedavno svojom objavom na Instagramu podgrejala priču o njenoj tajnoj vezi sa Jovanom Pejićem, sinom voditelja Zorana Pejića Peje i popularne pevačice… »
Zlata sinu i rodićki pravi svadbu za pamćenje: A mali Peja ne radi više za 30.000! Sad se opario i to baš pošteno
Kurir 22.10.2021
Zlati Petrović ispuniće se želja da joj najstarija sestra Rodić postane snajka. “Nataša je sjajna devojka. Vredna, radna, poštena. Ona i Jovan se viđaju, druže se. Sad, meni je glupo da zapitkujem šta se dešava. Ako mene pitate, ja bih bila najsrećnija… »
Vesti dana »
Bezobrazluk - Jokića kukavički gurnuo s leđa! Srbin "odleteo" u publiku posle prljavog poteza igrača Minesote, nastala je ozbiljna frka na terenu! (video)
Kurir pre 36 minutajoš 18 povezanih
Spremite se za buru, još danas sunačano Tokom noći stiže nagla promena kiša i pad temperature, a evo kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje
Dnevnik pre 41 minutajoš 7 povezanih
Pregovori oko prodaje NIS-a teški, postoje crvene linije: Žolt na sastanku sa Đedović Handanović, razgovori se nastavljaju u Beogradu
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Trener Minesote besan na sudije, održao burnu konferenciju posle meča
Nova pre 16 minutajoš 8 povezanih