Povezane vesti
Deo Rotkvarije u ponedeljak bez grejanja zbog radova
Moj Novi Sad 22.10.2021
U ponedeljak, 25. oktobra 2021. godine, od 9 sati, zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Hilandarskoj ulici broj 3, biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje objekata u sledećim ulicama: • Valentina Vodnika • Slovačka •… »
Deo grada u ponedeljak bez grejanja
Dnevnik 22.10.2021
NOVI SAD: U ponedeljak, 25. oktobra, od 9 sati, zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Hilandarskoj ulici broj 3, biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje u sledećim ulicama: - Valentina Vodnika; - Slovačka; -… »
Zbog radova na izgradnji priključka bez grejanja objekti u nekoliko ulica
RTV 22.10.2021
NOVI SAD - U ponedeljak, 25. oktobra 2021. godine, od 9 sati, zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Hilandarskoj ulici broj 3, biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje u ulicama - Valentina Vodnika; - Slovačka; -… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 2 satajoš 4 povezane