Повезане вести

Евра шокирао јавност, признање које ће уздрмати све!

Евра шокирао јавност, признање које ће уздрмати све!

Спортске.нет 22.10.2021
Некадашњи француски фудбалер Патрис Евра шокирао је јавност признавши да је са 13 година био жртва сексуалног узнемиравања, а ову тврдњу изнео је током интервјуа за британски "Тајмс". Фудбалер који је највећи део каријере… »
Ужасна исповест легенде Манчестера: Директор ме сексуално злостављао у школи

Ужасна исповест легенде Манчестера: Директор ме сексуално злостављао у школи

Нова 22.10.2021
Патрис Евра, фудбласка легенда Манчестер јунајтеда и француске репрезентације је недавно издао књигу у којој је исрпичо причу о свом животу и каријери, а једна прича је посебно потресла комплетну јавност. Евра је открио да је… »
Француз у књизи открио истину: Евра је са 13 година био жртва секусуалног узнемиравања!

Француз у књизи открио истину: Евра је са 13 година био жртва секусуалног узнемиравања!

Хот спорт 22.10.2021
Некадашњи фудбалер је написао аутобиографију под називом ‘Волим ову игру’. Чувени Патрис Евра је недавно написао аутобиограију. Француски фудбалер је говорио о бројним занимљивостима из његовог притватног живота и каријере… »
Видићев саиграч из јунајтеда открио страшне детаље: "Био сам жртва учитеља-педофила"

Видићев саиграч из јунајтеда открио страшне детаље: "Био сам жртва учитеља-педофила"

Вечерње новости 22.10.2021
ФОТО: ЕПА То се десило у стану његовог учитеља, кад је бивши репрезентативац Француске имао 13 година. Евра је у интервјуу за енглески Тајмс открио да је тек пре две недеље о томе обавестио мајку. - Био је то тежак тренутак за… »

Вести дана »