Povezane vesti

Patrijarh u Banjaluci: Vi ste dokaz da Bog nije ostavio svoj narod

Politika 22.10.2021
BANjALUKA- Patrijarh srpski Porfirije rekao je danas u Banjaluci da je narod tih krajeva najbolji mogući dokaz da Bog nije ostavio svoj verni narod. Patrijarh Porfirije ranije danas je u Banjaluci započeo dvodnevnu posetu Eparhiji banjalučkoj, a… »

Patrijarh Porfirije u Banjaluci: Vi ste najbolji dokaz da Bog nije ostavio svoj verni narod! Video

Kurir 22.10.2021
Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije rekao je danas u Banjaluci da je narod ovih krajeva najbolji mogući dokaz da Bog nije ostavio svoj verni narod. Patrijarh Porfirije danas je u Banjaluci započeo dvodnevnu posetu Eparhiji banjalučkoj… »

Patrijarh Porfirije stigao u Banjaluku, dočekali ga brojni vernici

N1 Info 22.10.2021
Patrijarh srpski Porfirije doputovao je u Banjaluku, gde mu je svečani doček priređen pred Hramom Svete Trojice. Srpskog patrijarha su dočekali episkop banjalučki Jefrem, predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, predsednik Narodne skupštine… »

Patrijarh Porfirije u Banjaluci: U Srpskoj se desilo čudo, vera se probudila iz pepela

Blic 22.10.2021
Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije istakao je značaj jedinstva i ukazao kako se u Republici Srpskoj desilo čudo i vera se probudila iz pepela, te pokazalo da je Gospod živ u ovom narodu. Patrijarh je pred vernicima u Hramu Svete Trojice u… »

Patrijarh srpski Porfirije stigao u posjetu Banjaluci

Slobodna Evropa 22.10.2021
Patrijarh srpski Porfirije, poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC), stigao je u Banjaluku u petak 22. oktobra, gdje su ga dočekali član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik, i predsjednica Republike Srpske (jednog od dva entiteta u BiH)… »

Patrijarh Porfirije u Banjaluci; "Moliti se neprestano"

B92 22.10.2021
Banjaluka -- Poglavar Srpske pravoslavne crkve, patrijarh Porfirije stigao je u Banjaluku i započeo dvodnevnu posetu eparhiji Banjalučkoj. Bez molitve nije moguće nijedan pedalj sebi dodati, a kamoli rešavati suštinske probleme svog postojanja… »

"Veliki je ovo dan": Patrijarh Porfirije stigao u Banjaluku, vernici se u velikom broju okupili ispred Hrama Svete Trojice…

Blic 22.10.2021
Njegova svetost Patrijarh srpski Porfirije stigao je u najveći grad Srpske, čime je započela Njegova dvodnevna poseta Eparhiji banjalučkoj. Uprkos kiši, vernici su se u velikom broju okupili ispred Hrama Svete Trojice, gde je upriličen doček… »

Vesti dana »