Povezane vesti
Verica Rakočević: Zbog komentara sam jednom popila 10 leksilijuma
Nova 23.10.2021
Kreatorka Verica Rakočević otkrila je da se sa zluradim komentarima, s kojima svakako kubure brojne poznate ličnosti, bori tako što se trudi da ih ne primećuje. Iskrena je uvek i kada govori o svojim manama i vrlinama, pa je to učinila i ovog puta… »
"Veljko ludi jer ljudi misle da sam nakaza": Velika ispovest Verice Rakočević: "Popila sam 10 tableta kada sam to pročitala"
Blic 22.10.2021
Modna dizajnerka Verica Rakočević u osmoj deceniji života ponosno ističe svoje godine, otvoreno govori o svojim manama i vrlinama, pa je tako bilo i ovog puta. Verica je poručila da najgori teror zbog godina trpe žene. - Za mene je sa jedne strane smešno… »
Vesti dana »
Evo kada počinje nevreme u Srbiji: Stižu obilne padavine, nepogode i grmljavina
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Đedović Handanović : Do kraja dana predložićemo MOL-u konačan stav o NIS-u, odgovor u ponedeljak
Insajder pre 32 minutajoš 15 povezanih
MSP Crne Gore: Neprihvatljivo i politički neodgovorno da se jubilej obnove crnogorske nezavisnosti pokušava predstavljati kao čin usmeren protiv Srbije ili srpskog naroda
Nova pre 28 minutajoš 10 povezanih
Tramp će trampiti Tajvan za bolji odnos sa Kinom? Si pokazao gde živi i obećao poklon iz carske bašte, čajanka i ručak u Džongnanhaju gde ulaze samo probrani!
Kurir pre 18 minutajoš 12 povezanih
Netanjahu: Jerusalim će zauvek ostati pod kontrolom Izraela, Iran slabiji nego ikad
Insajder pre 47 minutajoš 10 povezanih