Povezane vesti

Putin pozvao Beneta da poseti Rusiju

B92 23.10.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je danas u posetu u Sankt Peterburgu izraelskog premijera Naftalija Beneta, saopšteno je iz kabineta Beneta. U saopštenju se dodaje da je premijer prihvatio poziv i rekao da će mu biti drago da dođe u još jednu… »

"Dijalog je trajao pet sati": Izraelski premijer Benet: Razgovori sa Putinom su bili izvanredni

Blic 23.10.2021
Izraelski premijer Naftali Benet opisao je njegov danasnji, prvi susret, sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u ruskom gradu Sočiju na Crnom moru kao "izvanredan", rekavši da su razgovori bili značajni i sadržajni. -Završio sam danas izvanredne… »

Izraelski premijer nakon sastanka sa Putinom: Razgovor sa njim je bio sjajan i sadržajan (foto)

Večernje novosti 22.10.2021
Foto: Tanjug/AP Photo - Završio sam danas izvanredne razgovore sa ruskim predsednikom Putinom. Ovaj razgovor je bio vrlo dugačak, trajao je više od pet sati, ali je bio značajan i sadržajan - poručio je Benet putem Fejsbuka. Nešto ranije, oglasio… »

Benet produžio posetu Rusiji pošto su srdačni pregovori sa Putinom potrajali

Danas 22.10.2021
Prvi sastanak Naftalija Beneta na funkciji premijera Izraela sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom trajao je više od pet sati, zbog čega je morao da produži posetu Sočiju dok ne prođe jevrejski dan odmora, šabat, saopštio je njegov kabinet… »

Vesti dana »